Mot stan!

håller på och göra mig i ordning, åker snart ner på stan och kollar lite sen möter jag upp Sofi och sen åker vi till Erikslund! imorgon är nyårsafton och det kommer bli kul!!!!!

borta bra men hemma bäst!

Äntligen är jag hemme efter två dagar i falun, vi åkte ut i kvarten så är nöjd ändå!! två dagar med grymma människor!!! haft det toppen, men hemma är ändå bäst!! kom hem vid halv 2 har sovit hela dagen,sen vid 7 kom K hit och vi mös och prata lite! han har just åkt hem ska väl lyssna på lite musik och sen sova tidigt har inte blivit så mycket sömn på dessa två dagar... imorgon ska jag ner på stan och kolla om jag hittar nått! funderar på att åka ut till Erikslund en snabbis också sen kanske övningsköra lite om jag hinner! sen kommer Sofi och blir kvar här över natten! sen på lördag taggar vi till nyår!!!! kommer nog bli kul!!! PUSSSSS

Mot huvudstaden!

Håller på och fixar mig nu, sen tar vi tåget till Stockholm för en hel dag med shopping, sen går tåget hem vid 3 och då äre packning och träning som gäller för imorgon bär det av mot Falun för cup!!!:D:D

Söndag!

Dagen igår var toppen, och jag var super nöjd med mina julklappar fick en ny innebandyklubba,pengar,presentkort, nya converse, filmer,ansiktsmasker, kläder mm.. idag ska jag packa lite tills på tisdag för hinner typ inte packa nått imorgon.. hittade inte min kamera igår så kunde inte ta nå kort..:( menmen tror ni klarar er hhihi!! pussss

Julafton!!!

Hola amigos!!!Ligger och gör en liten packningslista åker ju på cup på tisdag:D ska försöka packa lite idag redan nu på morgonen, innan jag åker iväg till släkten och firar julen! det kommer bli super mysigt!!!!! kommer nog inge mer inlägg ikväll! men imorgon pussssss!

Förvirrad...

förvirrad är vad jag är just nu! vem ska man välja att träffa vem ska man tro på och allt.. men tänker släppa allt och ta vara på tiden med släkten imorgon och bara mysa med mina fina släktingar!!! just nu myser jag med min fina mamma! Jag älskar dig mamma!!!
GOD JUL MINA FINA LÄSARE!!!!

23 DECEMBER

tagit det lungt idag bara typ har iallefall solat och hämta min bror på dagis och handlat dem sista julklapparna!!! imorgon äre julafton och det ska firas med världens bästa släkt!!! ser fram emot det enormt faktiskt!!! var väl det jag hade och säga!!! pussss

mys med faster

Gick upp ganska tidigt idag sen kom Malin och hämta upp mig vi åkte och hälsa på gammelmorfar, sen har jag även jobbat med laget på ÖB.. just nu ligger jag bara i sängen och tar det lungt funderar starkt på att gå och sova snart så sjukt trött och så sjukt ont i huvudet!!! imorgon ska jag iallefall mysa med K på dagen sen hämta min bror på dagis vid 2 och sen efter 5 ska jag följa med pappa till erikslund och köpa dem sista julklapparna!!! julafton på lördag och känner på mig redan nu att det kommer bli grymt med världens bästa släkt!!!!!!!!!!!!!!!! ska ta en massa bilder på julafton om jag hittar min kamera... och sen lägga ut här!! hihi!!! var väl allt för mig min tusen bloggläsare;P pusss

Jullov!

äntligen jullov som jag längtat! började dagen med att spela spökboll och sen blev det julbord! sen var dagen slut, och efter det åkte jag ner på stan och mötte Emilia vi köpte godis och hyrde film! så nu väntar jag på henne, har nyss ätit och pluggat lite också! imorgon ska jag iväg med Malin och hälsa på min gammelfarmor länge sen man såg henne! sen ska jag jobba på ÖB med laget, JIPPI! NOOT! menmen bara bita ihop! på måndag åker jag och Emilia till stockholm och shoppar kommer bli en toppen dag!!!!

Med denna bild vill jag bara tala om hur mycket jag älskar min två bröder!! det är det bästa som finns!!!! Jag älskar er till stjärnorna och tillbaka, vi hela livet ut! det visste jag när ni föddes!!!!! all kärlek till mina vänner, min familj, min fina släkt och K!!!!! ni är guldvärda!!!!

tisdag

Tisdag if´dag och dagen gick fort.. har sovit nu i några timmar helt förstörd hahaha.. avslutning imorgon efter blir det stan med Linnea vad jag vet än så länge! sen träning på kvällen!! torsdag ska jag till Malin och baka med dem, känns så kontigt att dem är i Sverige igen hihi!!!!

måndag

Stanna hemma idag från skolan mådde inge bra! igår när jag kom hem så mös jag med familjen och senare kom K så då mös vi, jag gillar dig grabben! träning ikväll om jag mår bättre men som det ser ut nu så blir det ingen träning... julafton om 6 dagar!!! och det finns snö vilket gör mig lite glad faktiskt!!! nej snart ska jag plugga geografi läxförhör imorgon! det sista innan jullovet så bara kämpa!
Aldrig vart så lycklig när jag träffade denna person igår,både hon och jag grina av glädje! äntligen efter 6 månaders väntan är dem hemma!!!!! Jag älskar dig världens bästa kusin!!!!!!!!

nu är världens bästa hemma i Sverige igen!

Kvällen igår var helt okej, kom hem vid halv 3 decka i sängen direkt.. vakna av att klockan ringde kl halv 10, kl halv 11 kommer Per och hämta mig och bilen åkte mot arlanda! väl på arlanda så var flyget försenat en timme så längtan efter dem blev ännu mer, men sen när planet landat så var det nära hihi, börja grina av glädje åhhh så glad att dem är hemma igen!!!!!!!! ligger nu i sängen med dundrande huvudvärk försökte sova lite men det går inte... hoppas K kommer sen!!! kort skolvecka denna vecka, toppppen!!!

Grym kväll igår!!!

Hola amigos!! kvällen igår var grym!!! vi började förfesta hos Linnea sen drog vi till Jennifer vid 9 och där var nästan hela klassen så jävla kul!!!! sov hos Daniel sen eftersom han bor mitt i stan så det var nära och han var inte hemma så det passa bra! idag har jag bara chillat, ska snart åka till Emilia och sen ska jag följa med henne på nån fest men blir lungt ikväll för imorgon ska ju jag till Arlanda och hämta världens finaste familj!!!!!!!!!!

Att man kan bli så lycklig bara på nån sekund!

Ska snart ut och gå med Jesscia! har städat mitt rum idag och även pluggat.. igår var verkligen ingen rolig dag! grina en timme typ inte bög man är, men ibland orkar man fan inte.. men idag mår jag toppen träffade K och redde ut det som hänt och vi har bestämt oss för att börja om på nått! imorgon äre äntligen fredag och det är klassfest imorgon!!!! KOMMER BLI SÅ JÄVLA FETT!!! bara längtar tills söndag också när världens finaste familj kommer hem igen!!!!!
Kan inte vara annat än lycklig just nu!!!! K du är så jävla bra!

julen kommer aldrig bli detsamma...

Jag måste skriva av mig!! man behöver inte läsa...
Julen kommer aldrig bli detsamma för mig och min släkt på pappas sida sen min farmor försvann.. men iår är det första gången för mig och min bror utan våran farmor och jag vet att det kommer vara så tomt, och det kommer märkas att det är nått som fattas det kommer vara som ett tomt hål!! alltid dagen innan julafton så åkte jag till farmor och hjälpte henne med massa grejer innan julafton och sov även över där, men nu känns allt som bortblåst. Änglarna tog dig ifrån mig, varför? kan nån människa svara på varför? det frågan har snurrat runt i mitt huvud sen hon lämna mig! känns som jag aldrig kommer få svar på den frågan... Ser fortfarande den där bilden framför mig när du ligger där på sjukhus sängen när du nästan precis blivit inlagd och jag kommer dit och du säger att allt kommer bli bra och allt kommer ordna sig, jag är snart hemma Johanna... men vad var det för ord? var det ett par ord hon sa för att jag inte skulle inte oroa mig? eller var det, det hon trodde? det också nått jag vill veta, men aldrig kommer få svar på... sista gången jag såg min farmor var när hon låg död i sin fina kista det är det värsta jag gjort i mitt liv, när jag kom in igenom dörren och såg kistan så bröt jag ihop direkt det ända jag tänkte var att det är inte min farmor, det är inte min farmor som ligger där det är inte där.. Min mamma gick iallefall in och kolla på henne sen kom hon tillbaka och sa ska du inte gå in och kolla då? jag sa jo jag vill men jag måste samla kraft och mod, så jag samla ihop mig och gick in och när jag kom fram till kistan så log min farmor där i med sina favoritkläder som dem hade klätt på henne, jag tänkte bara att hon sover bara hon kommer vakna upp igen snart det vet jag. men hon vakna aldrig upp igen hennes hjärta hade slutat slått för alltid...
Livet har gått upp och ner sen min finaste farmor lämna mig, men jag kämpar för henne hela tiden.. jag måste visa henne att jag kämpar för henne och att jag är så pass stark så jag klarar det här.. det är så jävla tufft, men farmor gillar envisa personer det är därför jag är en sån person.. Min fina släkt och vänner har hjälpt mig så jävla mycket på vägen under denna resa!!! det ungefär nu jag har fattat att hon kommer aldrig komma ner till mig igen utan hon kommer vara uppe bland änglarna och kolla på mig istället!!
Julen kommer aldrig bli detsamma utan dig! men jag ska kämpa mig igenom detta jag ska vara envis!!!!!!! jag älskar dig världens bästa farmor vi kommer hålla ihop hela tiden fast du är flera tusen mil i från mig så vet jag vart du finns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag faller mer och mer för dig

Nyss kommit hem typ gick till erikslund och tillbaka fick med mig en julklapp hem till min faster!!!! ska väl försöka soma tidigt idag.. innebandy sm imorgon i skolan hoppas vi tar oss vidare!!!!
Det var så skönt att du inte ville träffa mig längre för jag mår så jävla mycket bättre utan dig!!!!!



Jag faller mer och mer för dig.. du är underbar på alla sätt och vis!!






Världens bästa det är ni!!! jag saknar och älskar er så sjukt mycket!

plugga...

Ska verkligen ta tag i plugget nu och plugga lite innan mamma kommer hem, när hon kommer hem ska jag ut och gå med Jessica är så skönt och gå ut och gå!!!! skolan idag gick snabbt och imrogon drar vi tjejer iväg på innebandy sm i Uppsala! sen träning på kvällen!!! helgen är fullspäckad som det ser ut nu iallefall!!!! kommer ett inlägg med bilder senare ikväll på min brors lucia hihi!!! pusssss

går och lägger mig med en kraftig huvudvärk

Ska snart gå och lägga mig orkar inte sitta uppe har sån jävla huvudvärk.. huuvudet hänger inte riktigt med just nu.. så mycket med allt just nu..
jag trodde på oss första gången jag såg dig men du svek och lämna mig, det var bara skönt att du gick din väg för jag mår så mycket bättre utan dig... Finns så mycket andra bra människor där ute som är så mycket bättre än dig!!

Kärlek till alla min finaste vänner och till dig K!!!

mycket i huvudet..

Försöker ta tag i plugget men finns ingen motivation till det.. så ska snart ut och övningsköra sen när jag kommer hem ska jag väl ta tag i plugget och få nånting gjort... träningen är inställd idag och imorgon skönt och få lite vila också..
Mycket i huvudet nu... jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag vet inte vart jag ska hitta motivationen heller.. allt är bara så jävla jobbigt just nu....

Migrän igen

Vakna imorse och hade as ont i huvudet så stannade hemma från skolan idag med.. men imorgon ska jag till skolan igen måste fan skärpa mig med att vara hemma... på söndag kommer Malin hem äntligen.. orkar inte blogga mer nu pussss

Lördag!

Hola amigos! hann inte blogga igår kväll, men matchen igår var grym vi vann till slut med 5-3 och ett mål blev för min del! så jävla skönt att slå Råby bästa vinsten på länge!!! efter matchen så åkte jag hem till pappa och myste med han och hans tjej och hennes barn och Linus vi åt tacos och bara mös! sen upp tidigt imorse för min bror hade match dem förlora med 3-2. Nu taggar jag för VIK-LEKSAND!!! HEJA LEEEEEKSANDDD!!!!! Och imorgon äre match igen per-ols borta! sen ska jag träffa en fin vän!! ska ta börja lägga ut mer bilder så det blir lite roligare!lovar!!!! pusssss

migrän

Vakna upp i morse med migrän, så blev ingen skola. Har sovit fram till nu ungefär, men snart ska jag göra mig ordning sen ner på stan lite med Jessica för måste köpa dem sista julklapparna! sen äre match som gäller!!!

match imorgon!

Skön dag idag åkte ner på biblioteket och låna en jävla svenska bok som jag inte fattar nånting av bra haha...  imrogon äre iallefall match mot råby är så sjukt taggad!!!! sen ska jag hem till pappa och mysa en massa!!! inte vart där på ett par tag!! Jag älskar dig världens bästa pappa!!!!!

försov mig

försov mig imorse och vakna halv tio typ så sket i skolan i skolan idag slutade ändå kl 11.. ska snart äta sen plugga lite sen ska jag åka till Mormor och Morfar och lämna Wille han ska vara där till lördag! skönt haha! träning ikväll! ska även hinna träffa min fiiiiina vän!!!!

allt som du sa var bara skitsnack

sitter och lyssnar på musik och försöker plugga lite spanska som jag verkligen måste kunna på fredag!!! träningen igår väl helt okej.. förutom att jag blev puttad så jag gjorde illa handleden och blev väldigt rädd för trampa snett ed foten och blir lite extra rädd nu när nått händer hihi.. träning ikväll med, sen ska jag väl även hinna med och övningsköra också.. kort dag imorgon slutar 11 så då äre snabbt hem och plugga!!!! 1,5 vecka kvar till jag äntligen får träffa min saknade faster och hennes familj!!!!!!

....

Varför kämpa för någon som inte kämpar för mig???? jag har sån huvudvärk för alla tankar bara flyger runt i huvudet.. massa i skolan, massa i huvudet, massa med allt... vilka vänner är sanna och vilka vänner är falska? vilka vänner kan man lita på och vilka kan man inte lita på? jag orkar fan inte mer snart... det ända possitiva nu är att jag sak träna ikväll!!!!!

När jag går ner

Hola amigos! sitter och pluggar spanska prov på fredag... men iallefall skolan gick snabbt idag skönt.. imorgon kommer det också gå fort bara två lektioner sen ska jag träffa en fin vän sen träning!!!!!!! idag ska jag träna första gången på 3 veckor så jävla lycklig!!!!!!!! får egentligen börja träna på fredag men nu skiter jag i det jag ska träna nu!!!! fick massa bilder från tjeciken idag! lägger upp några av dem!! pussssss
saknar faktiskt ganska mycket fast jag var sjuk halva resan...

ny skola vecka väntar

nyss kommit hem från min farbrors match dem vann till slut skönt det!!! ska kolla beck kl 9 sen ska jag väl sova, ny skol vecka imorgon  men veckorna går så fort, så snart fredag igen!! imorgon börjar jag träna igen orkar inte vänta tills på fredag!!!!!!
Du kom som en stjärna från himlen, du gör mig glad! du finns alltid för mig! träffa dig igår första gågen på riktigt och du är så jävla grym!!!!!!!!!

sliten..

ligger i sängen är ganska sliten kan jag ju säga.... dagen igår var grym! först åkte vi till sura och fira farfar som fyllde 60 år grattis till han!! sen åkte jag hem till Linnea sen kom Elin också och vi drack och vi prata om allt ni är världens bästa tjejer!!!!! sen drog på en fest på pettersberg och fyfan jag mådde piss när kl var typ halv 12... kommer inte ens ihåg hur jag kom ner på stan från pettersberg...då mår man bra... menmen kul var det.. fick sällskap ända fram till dörren så jag skulle slippa gå själv fr¨ån råby c... du är underbar vännen!!! ska snart göra mi en hamburgare sen ska jag göra mig iordning och åka till bomben och heja på VIB och min grymt duktiga farbror!!!!!

löööördag

hann inte blogga igår tyvärr!! men igår vare skola till 1 gick snabbt sen åkte jag och Elin ner på stan och chilla där till 3 typ, sen tog jag bussen hem. När kom hem och städa jag lite sen kom Emilia också! sen gick vi ner och mötte Elin och Linnea vi käka pizza och köpte hem lite gott:P dem drog hem vid halv 12 somna typ direkt skööööönt.. Idag då, tänkte först åka ner och sola, sen ska jag hem och duscha och göra mig ordning sen till sura för att fira världens bästa farfar som fyller 60 barre.. sen hem till Linnea!!!!:D::D:D:D:D
Jag blir helt förvirrad, vet inte vad jag vill just nu, du kom tillbaka helt oväntat...

sömnproblem...

hahha kan verkligen inte sova....sömnproblem på hög nivå.....

ny månad, nya möjligheter!

Har inte pluggat ett skit jag känner ingen motivation till det just nu... men jag måste faktiskt ta tag i plugget efter helgen! ny månad och nya möjligheter.. 23 dagar kvar till julafton, 17 dagar tills världens bästa familj kommer hem, 21 dagar till jullov, 26 dagar kvar tills falun. Livet är väl ändå helt okej just nu! enda som fattas är min fina pojke! saknar han såååå...:( men hockey med han nästa helg iallefall:D:D:D

Torsdag

Hej alla mina miljonerblogg läsare:p igår var jag ju på hockey det var en super spännande match! och VIK vann till slut suck....  tosdag idag och dagen gick faktiskt fort sluta kl 3 sitter nu hemma och ska göra klart en uppgift i geografin sen vet jag inte... ut och gå kanske:) har lite planer för helgen iallefall kommer nog bli en super helg!!!! snart jullov snart cup och snart kommer världens bästa och finaste familj hem!!!!!!!!

RSS 2.0