Mot örebro!

Ja det kan gå snabbt i svängarna;) ska snart börja göra mig klar för sen kommer Pappa och hämtar mig sen åker vi till örebro och kollar örebro-vik! kan nog bli en bra match!!!! blir inge plugg idag får göra klart geografin imorgon istället! åhh jag verkligen älskar hockey!!! fast håller ju inte på nått av dessa lag men får väl lov och hålla på vik idag då.... men annars äre leksand som gäller!!!:D:D
Hörs imorgon pusssss!

jag mena inte det...

Jag mena inte det jag sa i förra inlägget var bara så ledsen arg och besviken.. jag vet att vi två kommer klara det här! vi kan om vi vill!!! du är en sån grym person, jag TÄNKER inte förlora dig, du är för bra för det!!! Jag tycker om dig så sjukt mycket så ord kan inte beskriva T!!!!

hjärtat har krossats ännu en gång!

Bloggen kanske ligger nere ett tag inte på blogg humör alls just nu... ännu en gång en person krossar  mitt hjärta.... seriöst jag pallar fan inte mer snart jag skiter fan i alla människor förutom min finaste vän Linnea hon är fan det ända som förstår hur man känner nångång! jag gick på det igen jag trodde på allt du sa och allt kändes så jävla bra ända fram tills idag tills du krossa mitt hjärta... du har ljugit hela jävla tiden... fyfan!!! hoppas du läser det här!!! du ska fan inte gnälla på en viss person att hon förstörde en massa mellan er det var nog lika mycket du!!!!!!!!!!!!!!!!!

tisdag!

Tisdag idag och jag började dagen med att gymma sen hade jag svenska och engelska spela in filmen så nu är vi klara! hihi kommer bli grymt!! Nu ska jag nog åka hem till en Kompis och prata och så! kan behövas! imorgon en kort skoldag slutar 11 efter det vet jag inte vad jag ska göra... om 2,5 vecka kommer Malin med familj hem från USA och ska nu bo i Västerås hela livet alltså dem ska inte tillbaka till USA så jävla skönt!!! fan vad jag längtar efter dem! ska åka med och hämta dem på arlanda kommer fan börja grina när jag träffar dem hihi..

fight for you

Huvet dunkar och hjärnan fungerar inte riktigt som den ska idag.. tankarna bara snurrar i huvudet och har så många frågor men inge svar till dem... man måste tro på framtiden man kan inte bara tänka på nuet, man måste kunna lita på varandra för att nått ska funka och jag kan lita på dig! hoppas du känner detsamma med mig! imorgon ska jag iallefall gymma först sen äre skola till kvar över 2 , sen får vi se vad som händer antigen ska jag plugga eller så ska jag träffa en fin vän!! snart får jag äntligen börja träna fullt igen!!! ska köra stenhårt då!!!!!!
PUSSSS

hemma från skolan

hemma från skolan idag, har sovit typ 1 timme på hela natten.. många tankar går i huvudet just nu... men jag tror på oss framöver och jag vill att vi ska dela allt tillsammans!

Man måste orka ta sig från botten till toppen oavsett hur jobbigt det är!

Är inte på blogg humör alls menmen ett kort inlägg kan det väl bli har pluggat i snart 5 timmar, så nu tänkte jag ta paus och kolla beck och sen plugga när det är paus... har ingen lust att plugga har ingen lust med nånting just nu.. känner så svag och dum... men jag ska orka kämpa, jag ska kämpa för att få det att funka mellan oss!! för det SKA bli vi, jag tänker inte ge mig! och vi två har kommit överens om att vi ska kämpa tillsammans för att få det funka! Jag tycker om dig väldigt mycket T!!!!

Vill vara ensam, men klarar mig inte utan er. Vill vara med er, men jag klarar mig själv.

Pluggar just nu och ska väl göra det en timme till iallefall så jag blir klar med psykologin nån gång.. sen ska jag städa rummet lite och sen vet jag inte.. måndag imorgon igen suck...
Vill vara ensam, men klarar mig inte utan er. Vill vara med er, men jag klarar mig själv....

Lördag!

Hola amigos! sitter just nu och kollar på innebandy, min bror vann sin första match iallefall, brabra!!! igår vare först skola sen gick jag på stan hela dagen först med Elin, sen träffa jag min farbror och han och jag åt. Efter det så kom Emilia ner på stan, fick med mig ett par jeans och en skjorta och hårfärg med mig hem! sen vare innebandy och VIB vann så jävla SKÖNT!!! sen hem och färga håret blev super nöjd!!!!!!!!!!!!!!! vid 4 idag ska jag träffa min fina pojke som jag inte har gjort på 2 veckor.....:( saknar han så!!!!!! PUSSSSSS

....

Man måste glömma och gå vidare, man måste skita i vissa personer och lossas som dem inte fanns och inte bry sig om dem.. man måste visa leende på läpparna ibland fast man inte vill, man måste bita ihop när det är jobbigt och hoppas på framtiden och tro på sig själv nån gång i livet kommer man lyckas och nån gång i livet kommer man leva smärtfritt....

Spotan klippning!

Hej mina fina läsare!:P sitter just nu och lyssnar på musik och tänker på hur bra mitt liv är ändå! kom hem för ett tag sen från erikslund var där med Wille och Mamma, Wille skulle klippa sig men våga in så mamma tänkte att om du klipper dig Johanna så kanske Wille vågar så jag satte mig i stolen och frisören klippte mig men Wille våga iallefall inte klippa sig! så jag fick iallefall klippa mig och det behövdes!!!!! Imorgon först skola sen ner på stan och träffa mina farbröder sen träffa Emilia och sen innebandy och sen när jag kommer hem ska Jessica färga mitt hår:D och på lördag så ska jag först kolla på min duktiga bror som ska spela SM sen ska jag väl antatligen fara hem till min fina kille!! Just nu är han på kryssning och man är väl lite orolig att det ska hända nått men han sköter sig får jag väl hoppas!!!! hihi.. PS. vet att han läser min blogg ibland där jag skriver så här ibland hehe! PUSS PÅ DIG MIN FINA POJKE!!!!!

Långa torsdag!

hola amigos! håller på och göra mig iordning ska snart gå till bussen och fara till skolan,lång dag idag tyvärr slutar kl kvart i 4 menmen bara bita ihop! åker till erikslund sen med mamma och kollar lite.. imorgon äre en pullspäckad dag men vad jag ska göra får ni höra senare, måste göra mig iordning nu!!! pusssss
Jag är rädd för att du ska göra bort dig....

rädslan är så stor inom mig

Nyss vaknat efter att sovit en timme typ kul att man har plugga nånting jag orkar inte skolan skiter fan i allt snart... ligger efter i alla ämnen också men det gör ju inget eller??? vill  bara att min faster ska komma hem nu och hjälpa mig med alllt....... nej nu måste jag sätta igång med plugget annars kommer jag aldrig sätta igång det som ska pluggas idag är natur och psykologi!!!!

Naturkunskaps äckel...

åhhh bryter ihop snart fattar ju fan ingenting av naturkunskapen.... skön dag idag med vi filma till våran film som ska vara klar nästa vecka, sen nu är jag hemma ska väl ta tag i plugget och sen ska jag ner på träningen och kolla. kort dag imorgon med slutar kl 11.

upp med tuppen!

Uppe med tuppen idag haha, ska ner och kolla på special idrotten och visa lite intresse kanske när man inte får delta.. ska även försöka plugga lite där på naturen.. planerna för idag är väl att plugga och åka ner och kolla på träningen sen händer det inte så mycket mer.
PUSSSS

Sköna dag!

kort dag idag i skolan vilket var grymt skönt slutade 11 åkte hem direkt och nu ska jag väl plugga ett tag sen ska åka ner och sola och sen slutligen hämta min underbara lillebror på dagis! händer inget annat spc idag.. full rulle kommer det bli i helgen iallefall, på fredag innebandy VIB-MALMABERG med Emilia och Tobias sen åker jag hem till Tobias och sover där, sen på lördag kanske jag ska kolla på hans match ska försöka få han att jag får kolla iallefall haha;)  och söndag ska jag peppa mina tjejer till en vinst!!!!! bara 2,5 vecka kvar tills jag får träna igen!!! Prov på fredag kan ju bara säga HEJ IG dirket... så sjukt svårt!

Har allt just nu!

Hola amigos!! känner att ibland bloggar jag flera gånger om dagen och vissa dagar ingenting alls skärpning på det!! Iallefall har pluggat en hel del idag så det känns skönt! imorgon äre en väldigt kort skoldag skönt!! Hade även tänkt hinna med och sola imorgon är ju blek som jag vet inte vad... plugga ska det också göras! barnvakt med haha mycket imorgon, får se om Jessica kommer över och gör mig sällskap imorgon kväll eller om min finaste pojke kommer! det visar sig imorgon!
Så stolt över dig lillebror, ingen slår dig! du är grym! Jag älskar dig!
Så stolt över dig lillebror, ingen slår dig! du är grym! Jag älskar dig!
Jag har världens bästa lillbröder!!! ni är bäst!!
Vill även säga att jag har världens bästa vän Linnea du är grym vännen, och jag älskar dig!

Jag kämpar oerhört hårt för att få dig och få dela allt med dig!

Söndag idag och dem är alltid så sega menmen.. helgen går för fort tycker jag! men sitter och pluggar nu eller försöker förstå vad det är som står i boken men fan inte lätt alltså.. ska snart kolla Bofors-Leksand på tv. HEJA LEKSAND!!!! imorgon blir jag iallefall barnvakt och lillebror mamma jobbar...
Jag kämpar oerhört hårt för att få dig och få dela allt med dig! jag tycker verkligen om dig! du vet vem du är!

ändrade planer!

Sitter och pluggar lite naturkunskap nu... så jävla svårt! men har blivit lite ändrade planer Emilia kommer hit om en stund och blir sen kvar över natten, Tobias är sjuk så blev inget att träffa han idag men får hoppas på att jag får träffa han i veckan!! saknar han såååå! imorgon blire iallefall Hockey med min underbaraste vän Linnea!!! sen ska jag plugga hela kvällen!!!!
1 år och 3 månader sen du lämnade oss, jag saknar dig världens bästa farmor!!!

ändrade planer!

Sitter och pluggar lite naturkunskap nu... så jävla svårt! men har blivit lite ändrade planer Emilia kommer hit om en stund och blir sen kvar över natten, Tobias är sjuk så blev inget att träffa han idag men får hoppas på att jag får träffa han i veckan!! saknar han såååå! imorgon blire iallefall Hockey med min underbaraste vän Linnea!!! sen ska jag plugga hela kvällen!!!!
1 år och 3 månader sen du lämnade oss, jag saknar dig världens bästa farmor!!!

Lördag!

Lördag idag!! hade en jätte mysig kväll i går med Jessica vi kolla film åt godis och så! idag vakna vi vid 9 och nu gör vi oss i ordning Emilia kommer snart och hämtar oss då vi ska till hallsta för match jag och jessica ska dock inte spela jag för jag är skadad och jessica spelar inte ens hehe.. sen ska jag hem och mysa med min fina pojke!!!!!

Säg aldrig att du älskar nån om du inte menar det...

Säg aldrig att du älskar nån om du inte gör det........


Jobbiga torsdag!

Torsdag är nog den jobbigaste dagen på hela veckan.. menmen som sagt bara bita ihop!! börja med att äta på stan idag med Mathilda sen vare svenska och engelska gick fort sen vare film sista lektionen så det var skönt! har även hämtat min lillebror och är nu barnvakt fram till halv 10 typ... ska även hinna plugga en del!!!! Imorgon ÄNTLIGEN fredag!!!! helgen kommer nog bli toppen imorgon filmkväll med Emilia eller Jessica och på lördag ska jag mysa med min fina pojke hoppas jag!!
här kommer en bild på min söta lillebror som just nu bygger pussel medans jag sitter vid datan!!!
Här var han typ 1 år gammal tror jag så en liten gammal bild!! men Jag älskar han sjukt mycket!

åhhh vad jag är glad!

Heeej mina bloggläsare!!!!:) är super glad!! förutom att jag nog måste lämna in min skoldata så det blir lite drygt men så äre bara att gilla läget!! försöker sätta igång med engelska projekt arbetet nu så jag kommer igång med det nångång!! ska även hinna ner på träningen en sväng idag också för att hälsa på tjejerna och prova overall eller hur det stavas.. kan bli dåliguppdatering nu framöver för har ingen egen data så får sitta på mammas och man vet aldrig när man kan få låna den hihihi!

Jag är så lycklig har världens finaste vänner, släkt och världens finaste pojke!!! ni gör mig så lycklig!!!

pussssssss

KÄR!

Hola amigos! I´m back! har inte hunnit bloggat men nu har jag väl tid haha.. iallefall i fredags chilla jag bara som jag skrev då! igår så var jag först på DM som vi anordnade och det gick toppen! sen var jag på Rönnby-Dalen vinst till Rönnby tummen upp för det! och sen hem till och börja dricka lite sen ut till hökåsen typ där Daniel hade fest var dock inte där så länge utan åkte in till stan för vi skulle på en lokalfest men så blev det inte utan vi hamna på donken haha.. vid två tog jag och emelie bussen hem sen när jag kom hem vänta jag på fint sällskap som kom tillslut hhihi! är så kär!!!!! och igår gjorde jag inte ett skit sliten var man iallefall... och idag´var jag hemma från skolan med 39,9 graders feber... men imorogn tillbaka till verkligheten.. bara 3 veckor kvar tills jag får träna igen JIPPI!!! inte alls långt.....

trötta fredag...

Inte hänt ett piss ikväll men Emilia kom iallefall hit och vi plugga lite så har fått lite gjort íllafall imorgoon ska jag vara på DM hela dagen för vi anordnar det sen ska jag till mormor och äta och sen kör vi all in!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taggad till tusen!!:D

FREEEDAG OCH HELG!

Helg och det ska bli grymt skönt!!! ska plugga lite idag och åka ner på stan och besöka hemmakväll och köpa lite godis hihi sen kommer nog Emilia ocg det blir en filmkväll!! imorgon ska vi upp tidigt för att vara på DM hela dagen är vi som anordnar det så det är väl bara pallra sig dig!!! sen på kvällen ska jag väl träffa T och chilla!

Kuk liv!

Allt suger just nu.. vart på akuten hela dagen och där konstatera dem att jag har en gammal skada som kommit upp igen så ingen träning på 4 veckor ja vad kul.... åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Riktigt skön dag!!

Riktigt skön dag idag började med ledarskap där vi jobbar helt själv och sen idrott då jag och Mathilda hade lektionen det gick super bra tycker jag väl!! sitter nu och pluggar lite och skriver om konserten jag var på med Linnea och Emma träning lite senare och match imorgon!!:D får även fint sällskap inatt hihi!!!!
PUSSSS

Trötta Söndag!!

Ligger i soffan och bara slappar har nyss pluggat som gjort sen 3 idag tog en liten paus och gick ner och sola ska försöka hinna med det imorgon med!! Imorgon äre först skola suck, sen sola och plugga sen träning på kvällen!! 6 veckor kvar typ till nästa lov!! och 1 månad kvar till min fina faster kommer hem!!! och jag är nästan kär också hihi du har gjort mig lycklig!!!
Älskar dig världens bästa lillebror!

Pippi långstrump

Hola! ligger och kollar  på pippi långstrump med min minstra bror Wille myyys! ska snart äta också sen ska jag sätta igång med plugget! är ett måste!!!!
Känslorna för dig blir bara starkare och starkare!

du gör mig glad!

Ligger fortfarande i sängen ska snart upp och stor städa rummet och fixa i ordning hela rummet så det blir snyggt och myspys! blir nog inge festande idag iallefall så jävla dött överallt och inte så sugen heller... hoppas jag får fint sällskap ikväll!!! ska väl plugga också!!!

du har förlorat mitt intresse...

Hola! Ska snart åka iväg och gymma lite kanske ska skola efter också får se!!!:) sen hem och göra sig i ordning sen mot stockholm KÖTTA SKÄLBY!!!!! får se om jag får med mig ett fint sällskap dit hihi! fint sällskap får jag iallefall ikväll myspys!!
Du visa inge intresse för mig så då förlora du mitt tyvärr gubben lilla du är raderad i mitt huvud för länge sen!!!

Hemma igen!

Hemma igen! Konserten sög vi gick i pausen och tog en fika på gränden supermysigt jag gillar er tjejer ni är grymma!! sitter nu och äter godis och dricker dricka haha tjockis.se. Min fina bror gick vidare iallefall i cupen han gjorde två mål sista matchen är så stolt över dig!!! ska blir att åka till stockholm imorgon och kolla på han sen kanske shoppa lite med mamma!! sen ska jag träffa en kompis. är väl det jag ska göra imorgon!!
Min fina bror!!!! så stolt över dig!!!

Opera

Hola amigos! Sitter just nu och lyssnar på musik har just duschat och så ska väl börja göra mig i ordning snart för att sen bege mig till stan och möta upp Linnea och Emma vi ska gå och lyssna på opera jippi vad kul.... menmen är ett måste är en grej på esteten så det finns inga val haha... imorgon blire det förhoppningsvis att åka till stockholm får hoppas att min grymma bror vinner i kväll så man får åka och kolla på cupen imorgon!! sen ska jag träffa en hemlig person hihi. Och på lördag så KÖR VI!!!!!!!!!!!!! Kommer ett inlägg efter jag vart på operan så ska ni få mina åsikter hehe:D
Puss på rumpan

Jag har levt med ett halvt hjärta sen du lämna mig!

Hej jag går på rudbeck fast jag egentligen går på västeråsidrottsgymnasium som ger 7000 läxor, prov och inlämningar samtidigt.. lov är väl ändå till för att vila och leva livet?? eller har jag fel?? på vår skola tycker man att man ska plugga på hela lovet.. aja nog om det! håller iallefall på och pluggar lite nu ska väl ner och sola sen tror jag, tränig ikväll sen händer det väl inte så mycket mer! åhh vill åka utomlands, vill ha jobb, vill va miljonär, vill ha tillbaka min älskde farmor, vil att min älskde faster ska komma hem!!!!!
Jag har levt med ett halvt hjärta sen du lämna mig! du var min andra halv!! jag kommer alltid att älska dig världens bästa farmor ingen slår våra minnen dem är oslagbara!!!! Jag älskar dig!!!!



mina två finaste människor, som alltid har ställt upp för mig i alla lägen!!! ni är underbara!! och farmor jag finns alltid med dig!! vi ses bland änglarna där uppe!!! Jag kommer snart!!!!!

..........

Trött som fan kan inte sova och gick och la mig halv 3 i natt... igår hände inget spc. idag så äre pluggdag som gäller sen träning ikväll!! vill baka också så ska väl baka nått gott sen hihihi!!!!

RSS 2.0