Sälen!

Hejsan mina vänner! har inte bloggat påett tag men igår så åkte jag och Mathilda buss till sälen sne på kvällen åkte vi lite skidor skit kul!! idag har vi också åkt skidor nu ska vi snart äta sen bada:D

LOV!

Hejsan mina vänner! jag är inte annat än lycklig idag!! nyss kommit hem från en underbar dag i romme det har verkligen vart toppen!!!! och imorgon ska jag på innebandy med Mathilda sen sover hon här sen på söndag då åker vi!!!:D:D jag åker med hennes familj till sälen i en vecka fifan vad kul!!!!!!!::D:D:D:D:DD:D:


Tisdag!

Hejsan! sitter i skolan på histiorian och det suger!! jag är dålig på att uppdatera nu jag vet men har inte tid och massa iskolan! men snart äre lov jippi!!! hejsvejs

Lördag!

Kom nyss hem från matchen vinst med 4-3 yes! nu ska jag bara ta det lungt är helt slut.. imorogn blir dte innebandy och plugg! puss!

En dag närmre sportlov!

Hej mina vänner! nyss lagat mat så duktig som jag är hahah. Var skola idag först skridskor trodde mina fötter skulle gå av på mitten för det var så jävla kallt.. men sen var det matte prov och det gick faktiskt brA!!:D Men ja nu ska jag snart på träning sen imorgon äre Karlstad för skol-SM. Och sportlovet börjar närma sig och det innebär en vecka i sälen men min underbara och bästa vän Mathilda och hennes familj längtare sjukt mycket!!! puss!!

innebandydagen:)

Hej! Igår var det skola och sen träning och efter kolla jag på jsm rönnby vann härligt!! idag ska jag kolla innebandy hela dagen med underbara sanna!!! sen efter hem till pappa och sova ! imorgon är det match tagga!!! har inge mer att säga puss!

onsdag och torsdag!

Hej mina vänner! Igår så var jag ju som sakt ledig plugga på bibilioteket med Linnea vi gick en sväng på stan också fick med mig en skinnjacka och en halsduk från gina med mig hem tack mamma du är bäst! sen vare träning på kvällen det sög! Idag har jag vart i skolan och har pluggat svenska och nu ska jag städa sen plugga igen har 3 prov nästa vecka... är barnvakt också åt min lillebror. har inge mer att säga hajdooo!

barnvakt!

Hejsan! Sitter i vardagsrummet och chillar med Sofi hon sover här i natt!!:) Är också barnvakt åt lillebror för mammii jobbar.. suck.. men tjänar ju pengar så:D Kan ju säga till er att det ska bli sjukt skönt och vara ledig imorgon så imorgon ska jag först plugga helt själv på bibilioteket för då kan jag koncentrera mig mer och sen ska jag sola! sen äre träning får se om jag tränar sjukt ont i halsen och skit förskyld.. Puss!


Jaha Måndag igen..

Hej mina vänner! Måndag idag igen tyvärr.. men dagen gick fort nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart i väg på träning!! Imorgon äre en lång dag men efter så sover Sofi här!! Och vi har SOVMORGON PÅ ONSDAG SKÖNT VILL JAG INFORMERA ER OM!!!!! Jag älskar mina vänner!!! Puss!

Gameday!

Hej mina vänner! Match kl 16:00 mot virsbo får egentligen inte spela har feber men jag kör endå!:) Nyss städat mitt rum så duktig som man är:). Värt inlägg hahah eller inte! HAJDOOO!

sista dagen innan fredag!

Hejsan mina vänner! Torsdag idag och imorgon fredag igen skönt! sitter nu på samhällen slutar om 35 min kanske slutar lite tidigare om jag har tur hihi. Ska hem till faster sen och plugga lite sen hem och ner till råby hallen med Jessica och hennes kille och kolla lite innebandy!:) det var det jag har och säga kommer nog ett inlägg ikväll om jag hinner och orkar. HAJDOOO!

Svenska!

Hejsan! Sitter på svenskan och det suger!! så jävla tråkigt med litteratur historia... slutar efter den här lektion som slutar 1 skönt! sen ska jag och Sandra till min gamla skola och hälsa på fett kul inte vart där sen jag sluta sen äre träning ikväll. Puss!

RSS 2.0