Nyår förfan!!

Hejhopp!
Idag är det nyårsafton och det kommer bli en underbar kväll med underbara vänner!! Men först nu snart ska jag städa rummet kul.. sen ska jag pack lite grejer sover nämlingen kvar hos underbara Linnea, sen ska jag fixa mig lite sen kommer min faster och hämtar mig halv 2 sen åker vi och hämtar två underbara vänner till Mathilda och Sofi på stationen!!! DEN HÄR KVÄLLEN KOMMER BLI TOPPEN TRO  MIG!!!!!
PUSS OCH KRAM ALLIHOPA(k)

Plugg

Hej mina vänner!
Idag ska jag städa mitt rum sen plugga sen blir det väl stan ett tag med en underbar vän som jag saknat sjukt mycket Hanna! En dag kvar till nyårsafton fyfan nu äre nära, längtar som tusan det kommer bli så sjukt bra!! juste färgade håret igår och det blev toppen!
Puss

Färgning av håret

Hej!
Idag så ska färga håret och göra ansiktsmask och lite saker min plast mamma ska färga mitt hår, sen efter det så ska jag hem till faster och plugga sen ikväll blir det träning! Är sjukt taggad till fredag kommer bli sjukt kul känner jag på mig det är för jag ska vara med 3 underbara vänner till och börja med sen får vi se vart vi tar vägen!! Jag älskar er tjejer! Puss och kram:)

Stan

Hej mina vänner!
Har vart på stan idag också, idag fick jag med mig en klänning/tröja  jag ska ha på nyår, leggjenas, trosor, bh och 2 ringar är väldigt nöjd med mina köp idag ifall ni ville veta;). Har inte så mycket att säga men bara 2 dagar kvar till nyår sjukt taggad kommer bli grymt kul!!!
Puss

Ingen rubrik

Hej igen!
Här kommer en fin bild på mig haha NOT! Nyss duschat nu väntar jag bara på att min mamma ska sluta och att min bror ska sova! Puss(K)

Shopping!

Hej mina vänner!!
Idag har vart på stan hela dagen med min underbara vän Anna , fick med mig toolbag,väska, nyårsklänning, 3 tröjor:)
Men tror jag ska lämna tillbaka vissa saker!!
Imorgon blir det först stan igen sen blir det hem till faster och plugga, plugga på lovet är inte okej..
Puss puss!

Hemma!

Hej Allihopa! Det var ett tag sen jag skrev nu men har vart bort över julen och inte haft nån data!! Men min jul har vart underbar fått massa bra julklappar är skit nöjd! Nu sitter jag och väntar på Anna som ska komma hit och sova här i natt Mys!! Sen imorgon ska vi på stan! Jag älskar dig Anna!!!

Jullov!!

Hej mina vänner!! Är sjukt glad idag för nu är det lov i hela 2 veckor och 5 dagar ska vila som aldrig förr!! Sen är julafton om 2 dagar bara, åker till mormor och morfar imorgon och firar jul där i år kommer hem på söndag tror jag. Tänkte på en sak idag på bussen när jag var på väg hem från skolan, jag är så jävla stolt och glad över att jag fått dem vänner jag har fått, Jag ÄLSKAR er upp till tusen!!! ALL KÄRLEK TILL ER!!!!
Här kommer en fin bild på mig också haha;)

Sista dagen

Hejsan! Jag beger mig snart till skolan för att köra lite spökboll och sedan äta julbord och sen slutar vi!! JULLOV fyfan vad skönt det ska bli!!!! Puss puss

Måndag!

Hej mina vänner! Idag är det måndag nyss kommit till skolan sov hos Mathilda inatt:) Slutar 11 idag så skönt då blir det stan med Mathilda kanske Linnea!!
Jag har dem bästa vännerna!!!!

Trött!

Hej! Idag har jag vart och kolla på mitt gamla lag när dem spela sen var jag och kolla på min farbror när han spela innebandy han var hur bra som hellst idag! Sen var et vidare  på kalas min plast farfar har fyllt år sen nu ligger jag i sängen hur skönt som hellst!! Imorgon ska jag nog sova hos min älskade vän Mathilda!!!:) Snart är det jullov hur underbart som hellst!! Plus att jag längtar till nyår som fan!!!!:):):):):)

Fredag!

Hej mina vänner! Idag är jag nog den lyckligaste person på jorden! För den här dagen kommer bli en toppen dag, först ledig idag så om en timme ungefär så ska jag ner på stan och möta min älskade vän Anna sen kl 3 ska jag träffa Linnea på stationen och då ska vi ta tåget till Ramnäs och vara med Mathilda och sen kl 7 blir det Sura- Malmaberg innebandy!! JAG ÄLSKAR ER TJEJER !!

FAN!

Alltså fett arg jag blir vi skulle börjat kl halv9 idag sen står vi utanför klassrummet och väntar på spanska lärararen så efter typ 10 minuter så kommer våran datalärare och säger att våran spanska är inställd första timmen alltså vi har två timmar egentligen.Då fick jag DAMP!!! FAN VAD ARG JAG BLIR!!!

Vidare i skol- SM!

Hej mina vänner!
Blev ingen skola idag eller var inte i skolan utan var i Fagersta på skol-SM vann med 11-3 vilket innebär att vi är vidare!!
Träning ikväll men borde egentligen plugga så hoppas på en bra träning..

Måndag och Skola..

Hej! idag är det som sagt måndag och det innebär skola, sitter i skolan nu med mina underbara vänner Mathilda och Linnea!! Har inte så mycket mer att säga.

Söndag!

Hej mina vänner! Inte orkat blogg för jag har vart så trött, men idag är det iallefall söndag och sov till 11 sen kom pappa och hämta mig vid halv 1 och vi åkte till Sura och fira min underbara Farfar. Vid kvart över 2 åkte vi till virsbo hade match vinst med 10-4 tror jag! Skola imorgon jippi!:D

Idol-final!!

Hej mina vänner ! Idag är det fredag kom nyss hem från skolan ska snart iväg på träning sen hem till min faster och kolla idol finalen tror Jay vinner!! Vill bara säga att jag är sjukt glad idag!!!
Puss!

Torsdag!

Hej allihopa! Nu sitter jag på spanskan har en halvtimme kvar sen är det lunch, pannkakor idag super gott!! Ikväll är det match mot VIB vi ska fan vinna finns inget annat än vinna!! Är så sjukt taggad!!!
Puss puss:)

Onsdag!!

Hej mina vänner!:)
Har inte så mycket att säga vi var iallefall i stockholm idag med skolan och spela innebandy vann med 10-2 blev ett mål iallefall:). Det var typ det jag hade och säga inte så intresant haha
Hejdooo!

Sjukt rolig dag!!

Hej mina vänner!!
Har aldrig haft så här kul tror jag, skrattat åt allt idag fyfan!!!
Tack Linnea och Mathilda ni gör mina skoldagar!!!(K)

Tisdag!

Är i skolan och har TRÅKIG datakunskap snart lunch så jävla gott!!!!!:)


Måndag!

Hej! Har inte hunnit blogga i helgen har haft innebandy hela helgen, i lördags var dags är SM som spelades i Köping vi började med att förlora en match men andra matchen vann vi med och gick viadre till söndagen. Det var bara att stiga upp kvart över 6 på söndag morgon för samling på kristiansborgshallen kvart och 7 vi skulle möta ett riktigt bra motstånd, lockerud dem hade 8 elitserie spelare med. Vi förlora tyvärr med 2-0 men en riktigt bra helg från vår sida!! Idag måndag har jag inte gjort i ett skit förutom att vart i skolan. Imorgon sover underbara Anna hos mig!!
Puss

FREDAG!

Äntligen Fredag gud så skönt!! Idag har träning kl 5 till 7 egentligen men jag ska gå kl 6 för jag ska bort ska till sala med pappa har saknat han sjukt mycket!! Imorgon är det SM är så sjukt taggad! Kom igen Rönnby IBK !!
PUSS PUSS!

Bada och pizza

Hej mina vänner!
Idag så var det först att åka till löga och simma 8 längder för att visa lärarna att man kan simma sen efter så åkte VM TJEJRERNA till pizza hut för att fira att vi gått vidare mums!!! Jag fattar typ fortfarande inte att vi gått vidare en jävla sekund ifrån att förlora och inte på åka till Tjeckien men vi klara det! Vi klarar allt tillsammans VIGYS tjejer! NI ÄR OSLAGBARA!!!

RSS 2.0