sjuk!

Hejsan! bloggen får ligga nere ett tag nu tills jag får orken tillbaka har just nu köttelfeber! kram kram!

Lyckligare än allt just nu!!

Hejsan mina vänner!! jag lyckligare än allt just nu, Tjeciken imorgon träffat min underbara kille som idag blev våran dag! just nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite musik, ska snart börja packa sen även plugga lite! vid 7 kommer Jesscia hit hon sover här i natt för vi ska åka så tidigt imorgon! har köpt godis sen ska vi kolla på film!! kommer verkligen inte kunna sova i natt hahaa!! kommer kanske ett inlägg senare pusshej!!!

Soliga Fredag!

Hejsan mina vänner idag äre en sån dag som jag är lycklig! för det är helg, har shoppat, tjeckien om 3 dagar ska sova hos killen idag! och imorgon kommer Hanna och Emelie hit och sover här saknade ungar det där! ska även till min faster snart och plugga lite så jag får klart allt! Fick Svergie overallen idag åhhh gud så snygga dem är vi kommer ju se ut som proffs när vi går på arlanda på Måndag!!! åh nu vill jag åka!!
TJECKIEN HÄR KOMMER VI!! SE UPP FÖR FARLIGA SVERIGE!!!:)

4 DAGAR KVAR!!

Hejsan! nu är det fan inte långt kvar tills vi är där! hade 2 muntliga redovisningar idag, det gick väl helt okej:) nu ska jag fortsätta plugga på massa saker sen kanske jag åker hem till pojken och spenderar natten där! prov imorgon också, sen äre slut äntligen fullt upp i helgen också! imorgon plugga hela kvällen hos faster, lördag kommer två saknade vänner hit Hanna och Emelie och dem sover även här sen på söndag blire städa packa sen kommmer Jesscia och sover här!! sen Måndag bär det av!!!:D:D
Just det idag kom min underbara vän hem så lycklig nu!!!!:D

är så glad.....

Hejsan mina vänner! är inte nå glad alls just nu!! har inflammation i musklerna i ryggen så egentligen måste jag vila i 2 veckor, men det tänker jag inte göra för på måndag äre Skol-VM! bara trycka i sig smärtstillande så det inte gör så ont! stressad är jag också över hur jag ska hinna allt i skolan! menmen bara kämpa på.. ska snart åka iväg och kolla på när tjejerna tränar eftersom man inte får träna!:(

20:57

Hejsan ligger helt död i sängen! tror jag aldrig mått så dåligt som jag gör just nu.. imorgon blire iallefall läkaren hoppas dem hittar vad som är felet tänketr inte gå så här längre.. försökt plugga lite idag iallefall och det gick så där!! om 13 dagar kommer vi hem med guld runt halsen också!!:D

Sjuk!

Hejsan! kom nyss hem från skolan tog tempen 39,3 kul... kommer aldrig bli frisk tills vi ska åka... så nu blire ligga i sängen hela kvällen  och plugga och få klart allt skit!!! 7 dagar kvar sen drar vi!!!! Tjeckien here we come!!!:D:D:D:D:DD:D
PUSS!

Lördag!

Hejsan mina underbara vänner! ska snart hoppa in i duschen en snabbis sen hämtar mamma mig så kör hon mig till rocklunda där jag ska träffa min älskade vän Anna vi ska ut och gå skönt och rensa alla tankar och inte tänka ett piss på skolan och allt annat! 9 DAGAR KVAR! den 23 drar vi så om ni ser ett flyg uppe i luften vid halv 12 kan ni vinka haha;) Efter jag vart ut och gått med Anna ska jag hem till mamma och städa och sen kommer pojken min!:) imorgon är det en pluggdag som väntar!!!
PUSS MINA VÄNNER!

konstig dag!

Hejsan! vakna i natt av att åskan slog usch för åskan! sitter och lyssnar på musik och försöker fokusera på plugget men går inte så bra fokuserar på annat just nu. Anna kommer hit om en stund och spenderar även natten här mys! halv 12 idag åkte min älskade vän Mathilda till Spaninen hoppas  hon får en toppen vecka saknar henne redan men vi ska ju skypa med varandra tur det!!! får se vad helgen bjuder på ska iallefall sova med pojken min nån dag!
BARA 10 DAGAR KVAR TILL TJECKIEN!!!!:D:D
PUSS!

solig morgon!

Hejsan mina vänner! vaknar upp idag av att solen titta in genom fönstret den känslan är för underbar! ska snart åka till skolan för möte om innebandyn sen ett omprov som ska göras sen slutar jag för dagen! ska gymma senare med Anna sen äre möte igen om Tjeckien! sista dagen igen som jag får träffa Mathilda för imorgon drar hon till Spanien i en vecka! det var allt jag hade och säga nu!
PUSS!

Underbar Måndag!

Hejsan mina vänner! jag är nog världens lyckligaste tjej just nu, vädret är underbart det är Tjeciken om 14 dagar det är sommarlov om 3 veckor typ! livet leker just nu! ska snart sätta på mig springkläderna och cykla till rocklunda för att springa och även köra lite fys sen cykla hem igen! duktig flicka jag är hihi.  På Torsdag åker min älskade vän kommer sakna henne as mycket men vi får prata på skype varje dag!!
PUSS PÅ ER MINA VÄNNER!

Torsdag!

Hejsan mina vänner! vanlig torsdag idag gjorde ännu ett prov idag som jag fått IG på tidigare skönt nu har jag bara 2 prov, en inlämning, engelska nationella och matte nationella det är ju inte å mycket..... kom nyss in typ vart ute och gått med Jessica en bra bit skönt, nyss duschat också ska snart steka mig en hambugare och imorgon bjuder jag över min farfar på middag sen på lördag far jag till en underbar vän Sofi och spenderar natten där, ska även försöka plugga lite också. Just det min älskade vän åker nästa torsdag till Spanien hur ska jag klara mig utan henne?? men det är okej Mathilda lämna mig bara ska jag komma ihåg...
PUSS!

Plugga!

Hejsan! Ligger is ängen håller på och plugga! snart sommarlov och innan dess så ska mvi till prag och falun fan vad bra livet är nu! imorgon äre skola och efter ska vi spela in en film och sen kanske jag träffar killen en stund!! annars ska jag nog ut och springa och sen plugga!!

21 dagar kvar!!!

Hejsan!! har inte bloggat på ett tag har ej haft tid tyvärr... Haft cup hela helgen det gick inte så bra haha valborgen var toppen bra!!!! Just nu drunknar jag i plugg känns det som men bara bita ihop!!

BARA 21 DAGAR KVAR TILL PRAG!! HÄR KOMMER VI!::D:D:D:D

RSS 2.0