handlat lite nytt!

Hejsan nyss kommit hem från erikslund där jag handlat lite fast blev bara ett par skor och ett par jeans men är nöjd tack världens bästs mamma! väntar nu på Emilia vi ska plugga tillsammans!! sen efter hon åkt blire sängen!! äntligen fredag imorgon!!! blir en mysig fredag!!

Tidigt uppe!

Uppe lite tidigt men kunde inte sova mer vet inte varför men det går inte! ska snart börja göra mig i ordning om ett tag sen fara till skolan börjar dagen med att kolla fotboll och sen har jag två lektioner sen hem och plugga med Emilia!!! måste göra matte och engelska och svenska!

5 dagar!

Hola amigos! skolan gick snabbt idag sluta kl 11 ner stan och käka med mina fina! är hemma nu och ska snart städa rummet så det är klart till mamma kommer hem sen MÅSTE jag plugga engelska har fått order från min fina faster att göra det så bara att lyssna! sen äre träning får se hur mycket man kan vara med eftersom jag har så ont i ryggen!!:( Längtar tills i helgen!!! på fredag så sover nog Emilia här och lördag match mot Rönnby KROSSA! sen efter ska jag och Emilia kolla Rönnby-Endre sen efter det åker jag hem till Emma där det är fest men blir att dricka cola för min del match på söndag också:D:D

Tisdag

Nyss kommit hem från skolan gick snabbt idag tur jag har mina fina vänner! fick se skolfotot idag gud så fin man blev eller??? ska plugga lite nu sen när mamma kommer hem så blire mat sen träning idag igen !! Jag har flyttat hem till Mamma nu också så bor bara där! kanske kommer vara hos pappa ibland men inte så ofta!
ÅHHH så fin.. eller inte...

Träning!

Hola! har pluggat i några timmar nu så har fått lite gjort!!! ska snart byta om sen fara på träning är faktiskt taggad!!!:) sen efter ska jag kolla ensam mamma söker bästa programmet!!!! sen packa lite till imorgon till idrotten!! PUUSSSSS!

Förbannad är ordet!

Sitter och pluggar lite smått och försöker få klart vissa saker!! Träning ikväll är faktiskt taggad!!! är väldigt förbannad och arg också men det löser sig nog... men lägger in ett inlägg senare ikväll måste plugga nu så jag kommer nånstans!

Grym helg!

Hej mina vänner! ligger i sängen är helt slut kan jag säga! nu ska jag berätta vad jag gjort i helgen, i fredags bowla jag med släkten och så kom 3a hhihi sen i lördags var det seriepremiär mot Örebro och det blev vinst med 5-3 och två mål från mig så är nöjd!! sen efter matchen åkte jag hem till Jessica och vi kolla film och mös haha jag somna kl 9 och hon 10 trötta tjejer.. och idag åkte vi till torshälla och spela träningsmatch inga kommentarer om det hahah har även en skadad tumme:( väldigt ont i den!!!!!! nu ska jag chilla hela kvällen sen sova tidigt och imorgon äre skola igen!! och träning på kvällen så bara tagga om för träning imorgon!! ppusss mina vänner!

Seriepremiär!!

Hola mi amigos! Vakna halv 7 pigg som en lärka börja tagga för seriepremiär idag!!! kvällen igår var toppen mysig först var vi ju hos min ena farbror och och fira mina två farbröder sen tog vi oss till strike där vi bowla i 2 timmar! kom på en tredje plats så får väl vara nöjd haha;) idag så äre seriepremiär mot Örebro! KROSSA!! sen följer jag med min fina vän Jesscia hem och blir kvar där över natten vi ska ha film kväll och imorgon är match på schemat igen!! nej nu ska jag gå och ladda upp in för matchen genom att äta gröt!!
pusss! lägger in ett inlägg innan jag drar!!:D

Du är en av flera tusen

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning! måste ner på stan och träffa en kompis ska få min skinnjacka äntligen!! sen åker jag till Pappa och väntar på han sen drar vi ner på stan till Daniel och fika sen drar till strike och bowlar! imorgon väntar en mysig kväll med fina Jessica!

En grym kväll väntar!

Hej mina 1000 bloggläsare:P Hemma även idag fast idag är jag helt frisk men mamma tyckte jag skulle vara hemma en dag extra så jag inte blir sjuk igen direkt. Så ska ut och springa om ett tag tänkte jag sen kanske åka iväg och sola sen plugga engelska. Ikväll ska jag hem till min ena farbror och fira mina två farbröder som fyller år idag sen efter det blir det bowling mysss!!! serieprämiär imorgon jippi!!!!! kanske åker ner till stan snabbt och köper ett par skor också!:)
puss

13:47

Ligger i sängen som jag gjort hela dagen mår fortfarande inge mer:( men tyvärr så måste jag snart klä på mig och cykla iväg och hämta min bror på dagis mamma jobbar kväll idag så måste vara barnvakt men Linus kommer hem sen så han får hjälpa mig lite! måste hitta orken till att plugga också blev inte så mycket igår för jag orkade verkligen inte! men imorgon ska iallefall mina fina farbröder firas för imorggon är det deras dag och det gör vi genom att först fika hos Daniel och sen bowla på Strike ! sen på lördag äre seriepremiär mot örebro och efter det så bosätter jag mig hos Mackan över natten vi ska ha filmkväll och bara ta det lungt träningsmatch på söndag med både torshälla och skälby!:) kommer ett inlägg ikväll hörs!!!!!

hemma från skolan

var hemma från skolan idag för mådde inte alls bra i morse och gör inte det nu heller menmen.. måste hitta orkan att plugga engelska och svenska också för jag kommer komma efter annars... kommer ett inlägg senare ikväll för nu ska jag kolla på film innan jag ska sätta igång och plugga!!

matchdax!

Hola amigos!! sitter och taggar för match mot VIB finns inget annat ord än att KROSSA!!!! Är taggad till tusen!! nyss gjort lite englska så duktig som jag är! ska även skicka in en annan uppgift också tog kort på domkyrkan som jag ska skicka in till  min lärare haha.. skön dag idag ändå! nej nu måste jag byta om och packa grejer! nu ska det köttas kommer ofta hela min kropp skiter i om jag bryter alla ben i kroppen tänker inte förlora mot VIB så äre bara!!!! vill bara säga att jag är förälskad också hihihi...

Hatar allt

hatar allt i världen ingen bryr sig ingen är fan tacksam eller nånting så jävla trött på allt jävla fuck liv

ska jag? ska jag inte?

Kvällen igår var väl sådär.. menmen.. sitter just nu och pluggar lite sen ska jag göra mat och fixa massa sen ska jag ner på stan och på bio med Emilia sen blire kulturnatten efter det! sen imorgon blire stockholm och innebandy med Emilia och hennes familj!!
Det snurrar i hela mitt huvud just nu.. ska jag lägga klubban på hyllan eller inte? det är frågan just nu!!..

Det enda jag vill

Hola amigos! skön skoldag idag kan man ju säga efter skolan åkte jag ner på stan och åt med min fina farbror så underbar! och nu är jag hemma och tvättar och städar lite fint tills mina fina tjejer kommer ikväll! vi börjar här sen får vi se vart vi försvinner nånstans ska vi allefall!!:D imorgon blir det bio med min bästa vän, försvunnen blir det som visas på bioduken denna gång!!!:) kanske gör ett inlägg ikväll!!:)

fredag all in!!

Tjena mina bloggläsare;) ligger i sängen kl är 06:20 ska snart gör mig i ordning och så! två lektioner idag spanska och naturkunskap skönt!!!! slutar ett då åker jag och möter min underbara farbror på stan och ta en lunch med han så mysigt! länge sen vi sågs nu!!! sen drar jag hem och fixar lite sen kommer mina fina brudar hit och festen kan börja, får se vart vi hamnar senare under kvällen!

Duktig tjej!

Tjenare alla mina 1000 bloggläsare:P nyss kommit hem typ har vart och övningskört gick grymt bra idag faktiskt! har även plugga i några timmar känner mig stolt hihi! ska snart packa och byta om träning om en timme typ och sen efter åker jag till pappa! helgen kommer bli grym!!:D
pussss babes:*

du och jag mot världen!

19 dagar kvar till det är min dag att fylla 17 år äntligen!!! kom nyss hem typ från skolan kort dag på onsdagar skönt!! ska hitta orken att plugga lite sen laga lite mat och bara ta det lungt sen ikväll är det träning igen sköönt! vill bara säga att jag är så glad att jag har mina vänner!! ni är grymma jag älskar er massor!!!!

tror jag gillar dig!

Hejsan mina vänner! mår mycket bättre nu så imorgon blir det skolan iallefall!! ilördags var det grymt började hos mig några tjejer sen tog vi oss till dingtuna och festa grymt kul!!!!:D träning ikväll kanske får se ska iallefall ner och kolla!!!
Tror jag gillar dig du får mig att må sååå bra!!!

Sjuk igen..

sjuk nu igen.. så trött på att vara sjuk hela tiden.. spyr hela tiden typ.. helgen har vart bra i lördags var det grymt!!!!!! har ingen ork att skriva just nu!

party all night!

vakna  grymt tidigt idag vet inte varför menmen... väntar på att pappa och Linus ska vakna sen ska vi städa lägenheten lite sen ska vi åka och fira min unndebara gammelfarmor som fyller år idag bjuds på massa god mat och så myys! sen drar jag till Emilia en stund sen åker vi hem till mig och chillar lite och väntar in fina Mathilda sen drar vi hem till mig på viksäng och sen kör vi ALL IN!!!!!! ska dränka mina sorger med mina finaste vänner ikväll! ska släppa alla jävla problem!
Har kommit underfull med att killar är fan bara ett stort jävla problem alla killar är ju fan dumma i huvudet nästan! så trött på dem!!!!!!!!! finns en kille som nog är den snällaste han kommer jag aldrig släppa som vän!!!!

Jag har så mycket som jag vill ge,
Men du vill inte ta emot,
Jag har så mycket som jag vill säga,
Men du vill inte höra,
Jag har så mycket som jag vill visa,
Men du vill inte se,
Jag har så mycket som jag vill göra,
Men du vill inte vara med,
Jag har så mycket att älska,
Men det kan du ej förstå…

 


24 dagar!

Hejsan mina vänner! var ett tag sen jag skrev men har verkligen inte hunnit! sitter just nu i min soffa och lyssnar på musik och ska snart slå upp mina böcker och börja plugga och ja jag vet man ska inte plugga på en fredag men jag måste verkligen göra det idag! senare drar jag nog med Pappa och kollar innebandy i köping först skulle jag träffat några tjejer och så men har ingen ork att dricka idag inge sugen.. iimorgon blire iallefall fest det är en sak som är säker!!!:D:D 24 dagar tills jag blir 17 hela år också!! jippi!:D

musiken dunkar i mitt huvud!

Sitter med högsta volymen och försöker hitta orken att plugga lite svenska, prov på tisdag.. dagen idag gick fort slutade kl 11 åkte ner på stan med Linnea och käka med henne skönt och prata ut!! träning ikväll jippi! vill springa av mig lite! lite planer för helgen så vi får se vad som händer!!!:)
puss!

Till en ängel!

Sitter barnvakt vilket innebär att det inte blir nån träning idag heller! men imorgon då ger jag gärnet på träningen!!barnvakt till halv 10 typ då mamma och mika kommer hem båda efter dem jobbat! dagen idag gick fort skönt det! imorgon har jag bara två lektioner så slutar kl 11 då blir det nog lunch med Daniel på stan eftersom han åker bort på lördag till las vegas den jäveln!!så ska sova i hans lägenhet på stan hela veckan så slipper jag gå upp så tidigt Mathilda gör mig sällskap också!!:)  Helgen kommer bli grym!!!!:D
PUSS mina vänner nu ska jag faktiskt plugga!:)
Saknar dig Farmor!

dålig uppdatering

vet att det har vart  dålig uppdatering men inte haft tid i helgen haft cup hela helgen och slutde delad 3 så är super nöjd och det har vart grymt kul och spela!! sista två matcherna spela jag back för först gången i mitt liv och alla tyckte jag gjorde det grymt så kanske blir back nu! vart hemma idag från skolan hade feber imorse men hoppas på att jag kan gå imorgon!

till dig Mamma!

skriver lite till min mamma för vet att hon läser min blogg. ni behöver inte läsa om ni inte vill!!!
vill börja med att säga att du är världens bästa mamma och jag älskar dig så sjukt mycket jag kan inte beskriva mina ord!! du är världens finaste mamma ingen är så bra som du är fast jag kan beete mig som ett svin ibland mot dig men jag älskar dig massor allefall!! och du är stark och klarar allt det vet jag! vi har gått igenom nått jobbigt tillsammans när dina kära vän som var min farmor gick bort och vi klarade det tillsammans fast sorgen är stor fortfarande men vi klarar det tillsammans och vi finns för varandra hela tiden. Du är precis så som en Mamma ska vara finns alltid vid mig och peppar mig när det är jobbigt och hjälper till om det är nått!!! du kommer klara det här det vet jag ! vi kommer klara det här tillsammans för ingen vinner över oss tillsammans!!!!! vi ska klara allt vi ska finnas för varandra livet ut!!! ingen mamma ingen Johanna. jag kommer aldrig kunna leva utan dig! så lämna mig aldrig!!!!
MAMMA JAG ÄLSKAR DIG MEST PÅ DENNA JORD INGEN SLÅR OSS TILLSAMMANS! VI KLARAR DET HÄR TILLSAMMANS MAMMA<3

blandade känslor just nu

Blandade känslor just nu livet är jobbigt.. men igår inventera vi med laget på Willys i Eskilstuna och det gick jätte bra sov över hos Jesscia sen !  kärlek till dig tjejen!! skola i typ en timme innan mamma ringer och säger att jag måste komma hem för hon måste åka upp till akuten.. och min lilla bror kunde ju inte följa med så fick åka hem och tar nu hand om honom! hoppas allt går bra för mamma! blir så orolig bara! tänker på dig mamma! jag älskar dig mest på denna jord!!!!!!
vill bara säga att jag tycker den här låten är grymt bra haha!!
http://www.youtube.com/watch?v=MbPNwzFNQ7E

RSS 2.0