Ge mig helg!

Jobbar och sliten om dagarna som vanligt... men dagarna går fort tur det!!! just nu kollar jag på 112 på liv och död, har vart ut och sprungit också!! pojken är på träning sen när han kommer blir det väl mys framför tven!! hinner inte umgås så mycket nu för båda jobbar hela dagarna men det är värt den sen när pengarna kommer!!!!! känner känslan av att jag ska studenten om ungefär 1 år fyfan vad underbart!!!!!!!!!!! och att få åka flak och springa ut med världens bästa klass och världens bästa vänner gör det inte bättre!!!!! åhhhh såååå jag längtar!!!!!!! låt detta år gå fort!!!!!!

livet är som bäst just nu!!!!

Livet rullar på som vanligt och jag är världens lyckligaste som jag nu vart i 3 månader snart när jag träffade min finaste pojke som har förändrat hela mitt liv!!! i fredags fira jag midsommar med Emilia, Jocke och hans kompisar var super trevligt och mysigt!! somna gott i tältet breve min pojke!! i lördags gjorde vi inte mycket och igår tog vi det väldigt lungt, alltså en lugn helg med andra ord. Idag har jag jobbat och tycker det blir roligare och roligare för varje dag som går på jobbet så det är bra!! i helgen väntar en super mysig helg med min pojke då vi på lördag firar 3 månader!!!! sen nästa månad åker vi till stockholm och firar våran 4 månaders dag med hotell,spa,god mat och gröna lund!!!! åhhhhh vad livet är bra nu är så lycklig så ingenting kan beskriva!!!!!! 
 
Klarar inte en dag utan dig vid min sida!!! jag brinner och lever för dig min kärlek!!!! snart 3 månader med dig och många tusen miljoner fler ska det bli!!!! vi har planera hela framtiden tillsammans och du är det bästa jag har!!! och jag är världens lyckligaste med dig!!!♥

härliga dag

Har jobbat hela veckan men nu har jag lång helg allstå inge jobb imorgon skööönt!! imorgon ska jag fira midsommar min finaste pojke och min finaste vän sen pojkens alla kompisar kommer bli toppen kul tror jag!!!! nu ska jag kolla på tv och plocka undan en del här, har hur stökigt som hellst!!!!!!! puuuuss

18/6-2012

Måndag idag och jag har jobbat min första dag på jobbet och jag trivs super bra redan!!! just nu gör jag ingenting ska snart ta mig en skön dusch sen kolla tv och sen gå till sängs tidigt imorgon är det en superbra dag som väntar ska jobba och sen får jag äntligen träffa min älskling efter vart i från han i 4 dagar... känns som det var en evighet sen jag såg han.... men imorgon äntligen!!!!!!

stay in this moment

så mycket jag vill göra med livet känner jag nu!!! vill resa,vill jobba,vill plugga och ja allt!!!! har precis läst ut boken "varför gråter inte Emma" och fyfan vad bra den var!!!! ska sticka iväg på träning om en timme sen efter kommer Jesscia över och kollar på film, sen blir det sova tidigt klockan ringer 07:00!!!

snart dags

Söndag idag och det spöregnar ute så jag tänkte passa på att städa mitt stökiga rum!!! igår var jag med Emilia hela dagen och vi var på erikslund och stan fick med mig ett par shorts hem hon sov kvar här sen! idag ska jag städa rummet sen träning ikväll sen sova tidigt imorgon börjar jag jobba har sätt fram emot det faktiskt!!! och på tisdag kommer min fina kille hem äntligen!!!!!!!! saknar han såå himla mycket är helt tomt utan han...:(

dagarna går fort nu..

Dagarna går så otroligt fort tycker jag... men myser med min kille hela dagarna och jag älskart!!! i går var jag på jobbet och kolla runt och det verkar super kul!! på måndag halv 9 börjar vuxen livet i 4 veckor framåt!! idag har jag hämtat min nya cykel JIPPI!!! Emilia kommer snart ska umgås med henne en stund sen kommer min pojke också och myser med mig innan han inatt åker iväg buhu:(
Världens bästa kusiner!!

äkta kärlek!!!

Vaknade breve kärleken idag igen som alla andra dagar, underbart! idag har vi vart på stan och sen vart barnvakt åt lillebror, nu är han på träning och jag ska läsa igenom teoriboken lite tror jag!!! Håller tummarna för min bästa vän som inom en snar tid ska köra upp och skriva teoriprov!!!!
Äkta kärlek!!! kan inte mer än älska denna pojke så otroligt mycket!!!!♥

1 vecka kvar..

1 vecka kvar idag till vuxen livet börjar ska börja jobba på måndag och sen en månad framåt.. Sen efter det drar nog jag och pojken utomlands en eller två veckor undeeerbart!!!!!! idag har jag inte gjort så mycket, köpt tält bara till midsommar och jag längtar väldigt mycket dit kommer bli super kul, få vara med dem två som är den bästa i mitt liv min fina kille och min fina Emilia!! kan inte bli bättre!!!! Livet är sååå underbart nu!!!!!!

underbar helg

Haft en underbar helg har inte kunnit haft det bättre!!! i fredags tog min kära pojkvän studenten och han var den finaste av alla som sprang ut är så otroligt stolt över han!!! sen i lördags var vi på 40-års kalas min kära Pappa fyllde hela 40 år och han är världens bästa!! där bjöds det på mat och dricka så vi drog väl hem vid 10 ungefär super kul!!! och idag har vi vart på stan och jag har fått en superfint halsband av älskling och sen köpte vi present till hans storebror som fyller år idag!!! haft en super helg helt enkelt nu längtar jag till midsommar!!!!!!
Kärleken till dig är helt obeskrivlig jag kan inte fatta att jag träffat en sådan underbar kille som dig!!! Jag älskar dig mer än vad något någonsin kommer kunna beskriva min älskling!!!!!!♥

8 juni en spc dag!!

Idag tar min älskade pojkvän studenten och om exakt ett år är det min tur och jag kan inget annat än längta!!!! men idag ska jag vara glad för Jockes skull och jag hoppas och vet att han kommer få en grym dag och en grym natt!!!!! Han är värd detta så himla mycket!!!! du är det bästa älskling!!!!
Imorgon firar vi min finaste Pappa som fyller 40 år och han är också den bästa utan han är jag ingenting!!!!! Jag älskar er båda så otroligt mycket!!!!!!!!!

Imorgon!!!!

Sitter just nu och inte gör nånting, imorgon tar jag mitt sista sommarlov ska bli så skönt men ändå sorligt... och på fredag tar min fina pojke studenten och jag ska göra den till den bästa för han för det är han värd!!!! och om 3 veckor ungefär börjar jag jobba och får känna på vuxenlivet undeerbart!!! och sommaren kommer bli underbar med familj,släkt,vänner och pojkvän!!!! livet är så jävla underbart just nu!!!!!!!!

livet är underbart!!

Livet rullar på som aldrig förr och om 3 dagar tar jag mitt sista sommarlov och lever livet!!! ska snart göra mig i ordning för att åka iväg och gå på bio med Jocke,hans syster och hennes kille kul!! igår var han och jag hos Malin och kolla på film!! supermysigt!!!
Idag fyller världens bästa vän år jag skulle kunna göra en bok för hur bra du är som vän, du har gjort så mycket för mig så ingenting kan besrkiva, du är värd det bästa någon kan få för du värd det!! och jag hoppas din födelsedag vart underbar hittils och nu är det bara vänta tills jag får komma ut på krogen för då jävlar kör viii!!!!!!!! hihi... Jag älskar dig så mycket min finaste vän!!!!!!!!

RSS 2.0