Skön dag!

skön dag idag i skolan första provet står om två veckor tippat att det var av Maria man skulle få det... menmen bara bita ihop!! kom nyss hem från penti och fan vad bra det var!!!! ska tillbaka på fredag!! träning ikväll med! sen ska jag tvinga pappa att vi äta donken ifall ni ville veta hihi!:)

penti!!

Hejsan mina vänner! ska snart gå mot bussen mot skolan, sen efter skolan ska jag till penti och se om dem kan göra nått åt min rygg!!!! sen träning efter det ! träningen igår var grymt rolig!
puss

allt är sämst just nu!

vill bara säga att jag är fan trött på allting just nu!!!!!!! träning ikväll iallefall och ska köra slut på mig själv och ta ut min ilska på planen!!!!!

allt går upp och ner!

Hejsan mina vänner! fotboll blev det igår kväll med pappa och Mathilda kul!! sen när jag kom hem så packa jag upp alla mina grejer och packa till skolan.. gick och la mig var så jävla trött men somna vid 10 tror jag ifall ni ville veta hihi!;) idag slutar vi kl 1 så skönt!!!! sen träning ikväll! penti imorgon och få massage min rygg är fan inte okej!
ville bara säga det nu göra sig i ordning sen mot skolan!

Söndag!

Hejsan! nyss duschat senare kommer pappa och hämtar mig sen hämtar vi upp Mathilda för hhon ville följa med på fotboll ! sov till 1 idag ungefär sjukt trött efter gårdagen! först åkte jag och Emilia till torshälla och kolla innebandy sen när vi kom hem så chilla vi hos mig sen drog vi till henne och käka och så sen hem till mig på viksäng var där ett tag sen hem till spindler och festa sen drog vi vidare till nån bvette fan vad han hette sen kom mamma och hämta oss vid 3 sjukt trött tjej idag hehe! skola imorgon och lektioner enligt schema igen... men ska fan inte klaga för vi har grymt schema jämfört med förra året!! pussssss

Mot torshälla!

nyss vaknat typ väntar nu på Emilia det blev så sent igår så var igen idé att hon kom så hon kommer snart istället! sen drar vi till torshälla och kollar innebandy hela dagen sen kväll får vi se om det blir fest!!!:D hoppas på det!
PUSSSSS

lugn fredag!

Hejsan mina miljoner bloggläsare:P ligger i sängen och kollar på nån film vettefan vad den heter! väntar på att Emilia ska komma vi ska kolla film och bara ta det lungt! imorgon åker vi till torshälla och kollar innebandy och när  vi kommer hem blir det nog fest!!! hoppas på det iallefall!!:D vill bara säga att jag är så nöjd med mitt schema i skolan det är hur chill som hellst!!! pusssssss

fundersam och ensam!

nyss vaknat typ sovit i typ 5 timmar grymt skönt!! vart på arosfortet idag gick som det gick hahah... ska snart äta ungspannkaka så jävla gott!!!!!! imorgon blir det party sen på lördag drar jag och Emilia till torshälla och kollar innebandy!!! åhh vad jag älskar den sporten så grymt roligt!!!
Så fundersam på allting just nu och känner mig så ensam som ingen kan och vill hjälpa mig...

Jag faller för lätt..

Hejsan! nyss kommit ut från ducshen! ska väl ta nått och äta sen kolla efterlyst som börjar igen efter ett litet uppehåll, träning gick sådär träna inte så mycket har så jävla ont i ryggen!! morgon blir det arosfortet med skolan jippi!!!!!:D

Frukost!

sitter och äter frukost och gör en liten sallad ska vara på anudshög idag kul.... träning ikväll kul!!! Hoppas dagen blir rolig.. kommer ett inlägg när jag kommit hem!

så trött på folk som ska förändras hela tiden..

.................

allt du sa till mig va bara falskt...

Hejsan! första skoldagen idag sluta kl halv 11 drog ner på stan käka vivaldi med Emma sen fika vi några tjejer lite senare, åkte hem och handla med mamma lite tills imorgon sen åkte vi hem och jag städa rummet sen drog jag ut och sprang grymt skönt har nyss gjort en fruktsallad som jag sitter och äter på så gott!!!!! känner att jag är nyttig ska fan sluta med godis och chips och dricka nu och dricka vatten och äta frukt istället när jag är sugen på nått! hihi.
pusss!

sista dagen på sommalovet..

HHejan! nyss vaknat typ ska göra mig iordnig sen och möta Mathilda och gå på stan med henne, sen barnvakt ett tag sen träning med Torshälla:D imorgon börjar skolan igen det ska bli både skönt och jobbigt skönt för att man kommer in i sina rutiner igen och så! innebandyn har börjar nu också åhh vad jag älskar den sporten! igår käka jag iallefall med Linnea på stan mysigt kärlek till dig bruden!har haft ett grymt sommarlov!

dålig uppdatering..

Hejsan mina kära bloggläsare:P inte hunnit blogga nått men nu har jag tid en liten stund hihi. kom hem från Mathilda för ett tag sen. åkte ju till henne i onsdags efter min träning sen gick jag och Alice och kolla på Mathildas träning sen drog vi hem till dem sen kolla vi tv sen var det säng dags gick upp tidigt igår för avfärd mot Stockholm och en hel dag på gröna lund grymt var det!!! kom hem väldigt sen ska berätta varför lite senare iallefall tryckte donken på vägen hem gött sen somna vi dirr och idag drog jag hem och nu har jag precis städat lite får lite gäster ikväll hihi sen kör vi all in för sista gågen innan skolan börjar!
Iallefall ska berätta varför vi kom hem så sent, när vi åkte till Stockholm så när vi kom in Stockholm börja bilen lukta jätte mycket gummi och det börja ryka men vi hann fram till grönan så vi parkera bilen och så sen när vi skulle åka hem så börja bilen låta också så vi kunde inte åka med den och klockan var liksom halv 11  på kvällen så vi fick ringa bärgare som kom efter typ en halv timme och då skulle vi få en hyr bil så vi kunde åka hem men nej det fick vi inte.. så då var det bara att börja tänka hur vi skulle komma hem och då kom jag på att sista tåget till Västerås går 11 så vi vinka in en taxi och åkte fort till stationen och hann med tåget iallefall och sen  kom vi till Västerås där vi blev hämtade och sen vidare till Ramnäs trötta som jadu vet inte vad! ett litet äventyr fick man vara med på allefall!:D
PUSSS!

Träning!

sitter och äter spagetti och köttfärsås som jag gjort alldeles själv! ska snart åka hem till Emilia en stund innan jag drar iväg på träning! efter min träning far jag till min fina vän Mathilda blir även kvar där tills fredag myss! imorgon drar vi till grönan jippi!!!:D puss

Onsdag!

Hejsan mina vänner! nyss vaknat typ kvällen igår var super mysig, jag,Becka och Angelina satt på gränden och tog en fika och snacka om allt möjligt så skönt! dem övernatta även här dem ligger just u och sover dem jävlarna;) men senare ska dem iallefall hem och då får vi se om jag skulle träffa Emelie och sola med henne sen efter det åker jag hem till Pappa och lagar lite mat till mig och min bror sen packa lite saker sen äre träning JIPPI!!!:D sen efter träningen kör Pappa mig till Mathilda ska övernatta där för imorgon bitti drar vi till grönalund:D:D
kommer ett inlägg sen innan träningen!
pussssss
Saknar er mina flickor!!!!

15:38

Hejsan!! nyss vart ute och sprungit grymt skönt vare!! ska övningsköra senare också tror jag!  har bestämt ig för att ut och springa varje morgon nu för det sjukt skönt!!  är fett arg på den jäveln som tagit 300 kr av mig.... vad det jag ville säga hejsvejs!:)

Grym lördag!!!

hejsan mina vänner! sitter och är lite stressad blir snart hämtad av Josefine vi ska på fotboll sen efter får vi se om jag ska träffa kära Madde!! kvällen igår var den grymaste på sjukt jävla länge!!! åhhh vad glad jag är att jag har mina underbara tjejer!!! vi börja hos mig och chilla och snacka och drack lite sen ner på stan där det var fest och det var grymt fyfan vad bra det var!!!! nu sitter jag hos min mamma ska byta om sen dra! jag och Angelina håller på och fixar en sak till nästa helg!!  pussssss

TAGGAD!

Hejsan mina vänner! är taggad till tusen tills ikväll då mina tjejer kommer till mig så börjar vi där sen drar vi vidare på en fest!:D men först ska jag städa mitt rum hos mamma sen ska jag kolla på fotboll och sen åker jag till pappa och städar och så sen kommer Mathilda!!:D

sjuk igen..

Hejsan mina vänner! legat i sängen ungefär hela dagen sjuk igen men det skiter jag i för imorgon kör vi med mina underbara brudar!!!!! sen på söndag ska jag Mattis kolla sura-ifk på parken fiiint!!:)
pussss

ner på stan!

Hejsan! ska snart ner på stan och möta Ullis länge sen vi träffades nu! sov till halv 11 idag grymt skönt!!! sen blir det sängläge hela kvällen har sån jävla träningsvärk sen träningen igår fyfan! men kul vare ångrar fan inte en sekund att jag bytte tillbaka till Skälby!:) men nu ska jag göra mig klar!!
Vill bara säga Grattis till min underbara Farmor som fyller år idag! jag saknar och älskar dig Farmor!!!!!

Regnig dag!

vaknade upp till massa regn kul.. igår var det ju begravning den var grym! tack för tiden gammelmormor!<3
idag ska jag iallefall käka på stan med min farbror om man vaknar nån gång sen ikväll är det äntligen först inne träningen i innebandy fy så härligt!!!!!!!:D imorgon ska jag träffa Ullis som jag inte träffat på år och dar känns det som! och fredag drar jag till stora Ramnäs! haahaa.. ska lägga ut några bilder från begravningen!

en blandad dag!

Hejsan mina vänner! nyss hämtat min bror på dagis! vart på stan hela dagen med Josefin först var jag till um sen gick vi runt och åt och sen fika! sen efter hämta jag min bror på dagis barnvakt till 9 ikväll ungefär sen kommer Madde och möter mig sen ska vi ner på stan och träffa några sen spenderar jag natten hos henne. länge sen vi var nu! imorgon väntar en väldigt väldigt jobbig dag med begravning! ska ta lite bilder då så ska ni få se sen! puss!!

skriver av mig, ni måste inte läsa!

Jag måste skriva av mig om min farmor, har grinat ett tag nu!! tänker tillbaka på alla minnen vi har!
Min farmor har tagit hand om mig sen jag första dagen jag kom till världen och vi har haft så kul tillsammans under alla år följde alltid med henne och hennes man när dem åkte ut med sin husvagn men det bästa minne jag har med dem är Turkiet när jag skulle fylla 12 år. fy så underbart det var!! Hoppa vågar gjorde vi varje dag och jadu vi gjorde allt!!! men förra året den 26 mars förendrades mitt liv till ett svart stort hål... jag ska ta det från början det var sommaren för två år sen som min farmor hade en dålig semester för hon hade så ont i magen och ryggen så hon orkade inte göra nånting så hon fick nog och gick till läkaren och kolla vad det var läkaren kolla och kom fram till att det var stress med sitt jobb så hon blev sjukskriven ett par veckor, detta hjälpte in så hon gick till läkaren igen och han sa samma sak igen och hon blev sjukskriven igen ett par veckor och det hjälpte fortfarande inte så hon fick nog och bytte läkare och den läkaren kände och kollade och såg direkt att nått inte stämde så hon blev inlagd på sjukhuset först på en avd. Direkt när jag hörde om henne så åkte jag upp och det första jag möter när jag kommer in i hennes rum är ett stort leende på läpparna och en röst som säger det kommer ordna sig gumman lovar dig det! jag sitter kvar en lång stund och tänker på orden hon sagt till mig och sen säger jag efter en lång stund ja det är klart det kommer du är stark farmor! dagarna gick och sen fick jag reda på vad egentligen hon hade för sjukdom cancer på 3 ställen.. och att hon hade blivit så dålig så hon blivit flyttad till intensiven. Efter skolan kom pappa och hämta mig och vi åkte upp till Farmor och där låg hon och det var värsta jag sätt i mitt liv, hon hade slängar överallt och hon kände inte igen mig när jag sa hej min älskade farmor då sa hon vem är det och kolla på mig det är ju Johanna svara jag snabbt jaha hej vännen min svara hon! jag satt tyst en lång stund medans pappa prata med henne och tänkte kommer hon klara det här kan läkarna rädda henne ja det kan dem svara jag mig sjäv!! dagarna gick och jag var där och hälsa på varje dag men en dag när jag var där så ville läkarna ha ett möte med alla oss närmaste så vi gick in ett rum och läkaren såg väldigt ledsen ut vi satte oss ner och läkaren sa att hon är så pass sjuk så vi måste operera henne omedelbart men vi kan inte garantera att hon okommer överleva operationen men vi måste göra det för att gå in och kolla!  så dagen efter var det operation för henne så hennes man och min faster satt kvar under operationen i väntrummet och vänta på att dem skulle komma tillslut kom läkaren och han hade den där konstiga minen igen men det glädjande besked var det hon överlevde! dagarna fortsätta gå men det kom yttligare ett jobbigt besked, att hon inte kommer överleva men dem kunde inte säga när hon skullle somna in så jag och pappa bestämde den 26 mars att när jag kom hem från skolan skulle vi åka upp dit fort! men när jag kom hem från skolan så var inte pappa där det var bara hans fru var är pappa? frågade jag med en rädd röst han är på sjukhuset farmor har fått andingsuppehåll svarar Sara vad är det frågade jag snabbt! det är när man andas och sen inte andas på några sekunder svara hon! sen sa hon att pappa skulle smsa om hade somnat in! så jag la mig i soffan och tårarna började komma, sen hör jag ett ljudklick från Saras mobil sen kommer hon in i vardagsrummet och jag skriker jag vill inte höra hon kommer och sätter sig vid mig och säger världens tungaste ord nu har världens finaste människa tagit sina sista andetag. jag bara sparkar med mina fötter och skriker nej hon lever hon sa att hon skulle klara det och att allt skulle bli bra.. sen den dagen bär jag en stor sorg i mitt hjärta.. ungefär två veckor efter hon lämnat oss åker jag till ett kapell och ska kolla på henne när hon ligger i kistan jag går in i rummet och ser kistan och bryter ihop får ingen luft och svimmar nästan av.. en stund senare tar jag steger och går in och pussar henne på pannan och säger jag älskar dig för den du är och är glad över allt jag fått dela med dig!!! sen går jag ut därfrån. 3 veckor senare väntar den jävla jobbiga begravningen man ska gå igenom det är det jobbigaste jag någonsin vart med om usch fy blä!!!!! var så jävla svårt att fatta att min  farmor just min farmor låg i den vita kistan som stod där framme!!
Jag älskar min farmor för den hon är och den hon var och ingen verkligen ingen kan slå våra minnen tillsammans!!!! hon kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta för det är hon så himla värld!!!! FARMOR JAG ÄLSKAR DIG GLÖM ALDRIG DET! JA VET DU SER INTE DET HÄR MEN JAG SKRIVER DET ÄNDÅ OCH JAG KOLLAR PÅ HIMLEN OCH SÄGER DET TILL DIG !!!!!!

Mys!

Hejsan alla mina 1000 bloggläsare!:P sitter hemma hos Mathilda i Ramnäs vi håller på och gör oss i ordning vi tar tåget in till stan vid 1, då ska jag hem och chilla hela jävla dagen och kvällen så skönt! iallefall har haft en grym helg  i fredags var det fest vi började hos mig några styckna sen drog vi vidare ner på stan där det hände massa grejer, sen åkte jag hem till en god vän och övernatta där sen igår så blev det grillning i sura hos kära farfar och efter det åkte jag till Mathilda där blev det beck-marathon men henne och hennes syster Alice vi kom ju inte så långt kom till 2 filmer sen orka vi inge mer haha;) fullspäckat schema fram till torsdag också ifall ni ville veta:)

HÄR KOMMER EN FIN BILD PÅ MIG OCH MIN UNDERBARA VÄN! LOVEU BABE!!

ännu en underbar dag!

Hejsan mina underbara läsare;) nyss hämtat min bror på dagis och gett han mat så duktig som jag är! var på löga hela dagen igår först med Nicole sen kom Maria också! sen även idag har jag legat på löga hela dagen med Nicole och Maria!!! underbart väder!! börjar få lite färg också äntligen!!:D

en dag på stan med en fin vän

Nyss kommit hem från stan där jag vart med en fin och saknad vän Hanna! vi käkade och gick runt och kolla köpte en ögonbrynspenna! sen åkte jag och hämta min bror på dagis så är nu barnvakt till halv 10 ikväll ungefär, sen kommer Pappa och hämtar mig hoppas jag! sen imorgon ska jag träffa Nicole på stan och fika med henne sen äre träning på kvällen men nya laget och sen åker jag hem till Jesscia efter och sover även över där mys! sen på torsdag ska jag vara med Linnea tror jag sen vara barnvakt! nu vet ni så ni kan ju anteckna;) puss kram alla min 1000 läsare:P

Fin dag!

En underbar dag har det vart idag med massa sol och inte ett moln på himlen UNDERBART är ordet!!! så idag har jag legat ute och solat kanske blir fotboll senare med pappa! imorogn ska jag iallefall träffa en väldigt saknad vän!! Hanna, vi ska sola och sen ner på stan! sen ska jag vara barnvakt på kvällen åt min käre lillebror! i lördags var det en bra kväll/natt vi började hos Linnea sen drog vi oss i´vidare till klockartorp sen därifrån till stan och därifrån till skälby sen åkte vi till stan jag och Ellen! där vi stannade sen! somnadehalv 7 vaknde klockan 12 kul.... men sov ju hos en underbar person!! var väl allt för den här gången!! puss!

RSS 2.0