sjuk och göteborg

Hola amigos!! sitter på rummet i göteborg medans laget tränar... jag själv får inte spela idag... sjuk IGEN!!!!! SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DEN HÄR SKITEN!!!! iallafall igår åkte vi tåg hela dagen och sen spela laget laserdom på kvällen men jag fick vara kvar i skolan... mådde piss!!! match ikväll kl 19:00 och 20:30 hoppas på vinst!!! hoppas tjejerna vinner!!!! ska vara med på sidan och stötta dem!!!!! för övrigt då så saknar jag min pojke väldigt mycket... vill bara att han ska vara häääääär!!!!! hörsdååå

fredag

Fredag idag och vecka närmare sommarlov!!! börjar halv 9 med två timmars spanska sen 1 timmes natur sen slut för dagen, vad skulle jag göra utan mina finaste vänner i skolan?? skulle ha så jävla tråkigt.... kom hem vid 2 och har pluggat,packat och duschat.. fortfarande inte klar med packning och plugg.. blir hämtad kl 6 av Pappa sen kör han mig till Emilia där jag spenderar natten och imorgon drar viiii!!!!!! kommer sakna min finaste pojke.... menmen bara bita ihop och längta tills på tisdag när jag får träffa han!! kanske blir nått blogg inlägg när jag är där borta, men kan inte lova nått!!! pusssss
GÖTET!!!!

plugg,mys och pacckning!

Skola till 4 idag sen hem till Malin snabbt för att plugga lite, även pluggat lite nu när jag varit hemma skönt och få lite gjort!!! har packat lite också det börjar dra ihop sig för göteborg! snart kommer pojken hit och blir kvar över natten.. skola imorgon till 1 sen sola,umgås med pojken och säga hejdå buhu:( sen hem till Emilia och sova där sen på lördag morgon drar vi till götet!!!! Hoppas det blir kul!!!!
pussss

3 dagar!!

Ännu ett nationella avklarat sköööönt!!!! har pluggat sen jag kom hem, och ska snart fortsätta med det! träning tidigt ikväll sen blir det mys med pojken min!! lång dag imorgon sen plugg hos Malin på kvällen ska även försöka hinna packa lite för på lördag draaaaar vi till götet!!!!! hoppas på en rolig cup med roligt folk!!!!

man lär sig av sina misstag..

Träningen gick bra!! har pluggat engelska sen jag kom hem från träningen!! känner mig för engångskull duktig.. ska väl kanske krypa ner i sängen om en stund börjar bli trött... veckan är fullspäckad!!

skola,plugg och träning!

Nyss kommit hem från skolan typ så nu pluggar jag och sen ska jag på träning sen plugg efter det igen... ge mig sommarlov nu tack!!!!!!!! göteborg på lördag med underbara laget!!
så mycket jag vill göra men jag räcker inte till...

............

Trött,arg,besviken är nog allt man kan vara... men som tur är kommer snart pojken min så nån kan muntra upp mig kanske....

trööööött!

Uppe med tuppen då det är matchstart 07:40.... inte gått nå vidare i cupen menmen.. alla går vidare iallafall!!! myst med min pojke hela helgen också!! var det jag hade och säga! nu ska jag göra mig i ordning!!!!

Fredag och cup!!!

Äntligen fredag dagen gick fort!! har solat och nu städar jag rummet!! snart kommer Emilia då ska hon färga håret sen ska vi laga mat och sen är taggning till match som gäller!!!!! sen efter blir det mys med min pojke!!! Toppen fredag helt enkelt!!! pusss min tusen läsare:P

långaaaaa daaaag

Äntligen hemma!!!! skola till halv 4 idag.. börja dagen med att gymma med Jesscia, underbara du!!! sen svenska, engelska och geografi, hade redovisning på geografin och det gick superbraaa!! stolt över mig själv!! åkte och  kolla innebandyskor med pappa men hitta inte dem jag ville ha så då fick det va... har även hunnit sola!! resten  av kvällen ska jag ta det lungt!!! imorgon är det mycket som ska göras!! ska även träffa min underbara Jocke som jag inte träffat sen i tisdags, saknar han juuee!!:( TAGGAD SOM SATAN TILL MÄRLARENERGI!!!!!!!!!
Nånting man saknar så otroligt mycket när man tänker tillbaka hur jävla kul det var!!! Ett minne för livet!!!!

I´m gonna live my life!!!

Nyss kommit hem från min faster där jag pluggat hela dagen!! känner mig sååå duktig!!!! slutade halv 10 idag grymt skönt... träning ikväll också sista inför cupen i helgen och jag är sååååå galet taggad!!!!! inte spelat på över två månader!!! lång dag imorgn med engelska muntliga nationella och redovisning i geografi, hoppas på det bästa.. sen ska jag kolla på nya innebandyskor, ut och springa, sola och försöka hinna städa mitt rum!!! nu fick ni typ veta hela mitt liv;) hejsveeeeejs!!!!!

underbar känsla!!!

Dagen idag gick fort!! vakna breve älskling, och innebandy på morgonen sen engelska och svenska nationella muntligt, det gick helt okej! ska snart ut och springa sen sola på det, och sen plugg senare ikväll!!!! sköna tisdag..TAGGAD som satan är jag till fredag då vi möter VIB i märlarenergi!!!!! KROSSSSSA!!!!!!!!! 1,5 vecka till göteborg och 1 månad till falun och 1,5 månad till sommarlov!!!! Det är väl ändå nu livet är som bäst???!!

Måndag och skola igen..

Träningen igår gick bra men sprang bara 3km men det räkte, träningsvärk är på väg känner jag!!!! efter träningen kom Jocke och vi kolla hockey sen film supermysigt!!!! han körde även mig till skolan idag, världens bästa!!!! skolan gick snabbt idag, sitter nu hos Malin och har precis pluggat klart! ska snart åka hem och byta om sen fara på träning!! sen kommer Jocke och myser med mig!! Nationella imorgon... NERVÖS!!!!!

HEMMMA!!!

Kom nyss hem!! haft en underbar vecka i sälen!!! har världens bästa släkt helt klart!!!! redan bokat stugan till nästa år igen, UNDERBART!!!! nuu ska jag plugga innan Emilia kommer och hämtar upp mig innan vi ska på träning, löpning står på schemat!!! sen ikväll ska jag mysa med min saknade pojke!!! underbart!!!!
här kommer lite bilder från sälen!!!
Underbar vecka i sälen somsagt!!!!! taggar redan för nästa år!!!!!!!

Toppen dag!

Dagen har vart underbar!!!! sol hela dagen och har bara glidit i backarna och dagen blev bara bättre när jag öppna mejlen och såg att jag fått sommarlov!!!!! så jävla underbaaaaart!!!! imorgon är det sista dagen vi åker skidor sen på söndag är det hemfärd äntligen, fast ändå inte!!!!
Oron finns alltid inom mig..

bläääääääääääää

bläääääääääää dag trött på allt och alla! hejdå

onsdag!

Hola amigos!! sitter i stugan medans dem andra åker skidor... kände att mina benhinnor inte palla åka idag så får ta det lungt idag och åka imorgon istället!!!! ska väl plugga lite medans dem andra är borta och få lite gjort!!! ikväll kommer resten av släkten upp,superkul!!!! men har lite hemlängtan... vill bara att det ska bli söndag så jag äntligen får träffa min finaste ängel!!!!!!!!!

Saknaden!!!

Åkt skidor hela dagarna så hinner aldrig blogga.. men nu är vi  stugan och har ätit kvällsmat och nu tar vi det lungt bara!! man är helt slut efter en hel dag i backen men guuuud sååå underbart det ärrrrr!!!!!!! Jag bara älskart!! men har samtidigt lite hemlängtar hihi.. menmen sånt man får ta... ska sova tidigt ikväll så jag orkar backen hela dagen imorgon också!! men först ska jag prata med min fina pojke som jag saknar så det gör ont i hjärtat!!!!! Älskar diiiiig såååå!!!!!♥

SÄLEEEN HERE WE COME!!!!

hAHHA igår drog jag,Daniel,Linus,Emilia och Jocke till ängsö vid 12.. var inte ens läskigt den här gången.. sen åkte vi hem och sov.. vakna 10 idag breve min finaste pojke!! han åkte precis buhu kommer sakna han såååå!!!! men ska snart åka till Malin sen drar viiii!!!!!!! en hel underbar vecka i säleeeen väntar!!!!! livet är på topp och jag älskar det!!!!!!! kan bli dålig uppdatering!!!! pussssss

spårad kväll!!!

Kvällen var superrolig igår tills jag blev så jävla borta... jag och Emilia började hos mig och dricka sen kom Jocke och hämta oss och körde oss till festen vi skulle till, var superkul därborta men vart hemfärd kl 12 för jag kunde inte stå på mina ben själv... åkte hem och decka direkt i sängen breve min finaste pojke!!!! utan han och Emilia hade jag fan aldrig kommit hem igår helt sjukt... bara chillat idag ska snart åka och handla med min faster sen hem och packa och ta det lungt för imorgon drar viii!! En hel vecka i säleeen väntar!!!!!:D
Du är mina andetag jag andas,och jag ska älska dig tills döden skiljer oss åt!!!!! J♥

Party!

Hola Amigos!!!! nyss vaknat super skönt och sova länge!!! ska snart upp och göra mig i ordning sen åka till min faster en snabbis och hälsa på!!! sen ner på stan för en fika med en väldigt saknad vän nämligen Hanna!! sen hem och fixa iordning mig innan vi hämtar upp Emilia och far till Pappa sen börjar partyt, är super taggad!!!!!!! kanske hörs en snabbis senare!!!

Kärleken övervinner allt!!!

Inte hänt så mycket sen ssist jag skrev.. men igår efter träningen åkte jag till Jocke och spendera natten där supermysigt!!! och idag har jag jobbat på ÖB med laget det gick väl bra.. och nu gör jag ingenting, ska kolla med Emilia om hon vill hitta på nått!! Imorgon är det PARTY!!! Och lördag ska jag packa och äta mat med släkten sen mysa med pojken och söndag drar jag till säleeen så undeeeerbart!!!!!!!!!!!!!!!
Kärleken övervinner allt!!!! det har jag lärt mig sen jag träffade dig!!!

Världens bästa vän!!!

Emilia kom hit igår vid halv 5 sen vid halv 6 kom Pappi och hämta oss sen åkte vi till han och kolla hockey sen tillbaka till Mamma där vi sov!!!! Emilia har precis åkt, ska plugga lite nu sen packa drar till pojken min ikväll!!! sen imorgon ska det jobbas på ÖB med laget segt som fan men vad gör man inte för laget och pengarna haha;) Sälen om 4 dagaaar!!!!! LÄNGTAR!!!!!!!
Jag är nog den lyckligaste på denna jord just nu!!! Har världens finaste vänner,familj,släkt och sen min finaste pojke!! kan ju inte annat än älska er tusen gånger om!!!!!!



oron börjar komma fram...

Sitter och försöker plugga men det går ju sådär... ska snar städa rummet och lite så.. Emilia kommer hit vid halv 5 sen kommer Pappa och hämtar oss sen drar vi till han och lagar mat och kollar på hockey myspys inte träffat han på super länge!!! sen sover Emilia hos mig tack och lov.. lär ju inte bli många timmar sömn inatt så då kan jag iallafall prata med henne!! massa kärlek till dig gumman!!!!! Oron börjar smyga fram när pojken min åker på studentkryssning idag... hoppas han kommer hem hel iallafall!!!

känslan!!!

Sitter och lyssnar på musik!! idag har jag vart hos min faster och fikat ska dit imorogn plugga!! Skulle sovit hos min pojke idag men blev ändrade planer för ska till läkaren imorogn kl 8 och ta massa prover.. så nu måste jag vänta ända tills torsdag innan jag får träffa han buhu!!!!!!:( men imorgon ska jag iallafall plugga hos Malin först sen ska jag hem till Pappa och kolla på hockey och laga mat med han, tar med mig Emilia dit också!!! ska bli supermysigt inte träffat Pappa på super länge!!! sen sover jag med Emilia!! Pojken är på studentkryssning hoppas han har det super tråkigt hahaha;)..

du har vunnit mitt hjärta!

Hola Amigos!!! sitter och pluggar lite spanska faktiskt eller har gjort det ett tag nu så ska snart lägga ner och lägga mig i sängen och slå på en film i min ensamhet... har även hunnit städat rummet lite och målat naglarna!! imorgon är det Måndag om man slipper ställa klockan!! UNDERBART!!!!! Imorgon ska jag till min Faster och hälsa på sen ska jag ner på träningen och kolla lite och betala göteborgscupen den börjar närma sig!!! åker om 27 dagar!!!:) sen efter träningen åker jag till min pojke och sover där, för på tisdag åker han iväg på studentkryssningen... inge avis alls... Om exakt en vecka vid den här tiden är jag i underbara säleeen!!!! ska bli så otroligt underbart!!!!
Vi hörs imorgon!!!!! pusssen

underbar helg!!

Har vart en grym heelg!!!! i fredags chillade jag bara hemma mådde inge vidare! men i lördags drog jag till kungsör och heja fram tjejerna till en andra plats i cupen super braaa!!!!! sen drog jag och Emilia hem till henne och gjorde oss ordning sen drog vi till kolbäck på fest.. var väl sådär menmen.. va hemma vid 2 då kom min fina pojke och gjorde mig sällskap!! han har precis åkt så får se om jag åker hem till han senare ikväll och sover eller om jag bara tar det lungt hemma idag..
Världens bästa laaaag!

RSS 2.0