30/3-2012 världens bästa dag!

Är nog världens lyckligaste just nu!!! 30/3-2012 är en dag jag alltid kommer minnas då jag och Jocke blev ett!!! allt känns så braaa med han så finner inga ord!!! så glad att jag funnit han och ingen annan!!!!!!!! var bara det jag ville säga.. lite ovärt men var tvungen! pusssss! all kärlek till dig min finaste Pojke!!!!!!♥

looov!

Fredagen är över eller det har den vart för länge sen!! slutade halv 11 idag så jag, Elin,Mathilda och Ellen drog och kolla på innebandy DM kom nyss hem därifrån!! ska försöka städa rummet idag innan jag ska ligga i soffan hela kvällen!! mår inge vidare!!! ont i hela kroppen och lite feber!!!:( hoppas min finaste kommer och tar hand om mig!!!!
Aldrig känt en sån här känsla, du gör mig speciell!!!! J♥

fuck..

Balle dag.. humöret är nere på botten.... sängen tidigt idag och hoppas på en bättre morgon dag! den ända possitiva nu är att jag ska träffa världens bästa imorgon!!! vill bara åka till sälen nu pallar inte vara kvar i denna stad!!!

KÄÄÄÄNSLAN!!

Kan nog inte vara gladare just nu!!! humöret är på topp och jag älskar känslan jag har ikroppen!!!!! att en person kan få mig att må så otroligt braaa är sjukt!!!!!!!!
Älskade känsla stanna föralltid hos mig!!!

Supernova

Tröttare än allt... menmen bara bita ihop lov om 2 dagar. skolan gick snabbt idag sköönt!! ska kolla innebandy halv 8 med Jocke!! sen ska jag hem och sova efter det heelt sluuut!!! lång dag imorgon 9 till 4 i skolan.. men är väl bara bita ihop!!! hejsvejs!!!

Huvudet kommer krossas

Huvudvärk så det är helt sjukt men det är inget som hindrar mig från att plugga för nu ska jag plugga till provet jag ska göra imorgon på studietiden... kort dag imorgon sen ska jag väl hem och plugga sen på kvällen ska jag på innebanndy med Jocke! ge mig lov och ge mig säleeeen!!!!

Jobbiga dag!

sorgen går inte att beskriva med ord.. har så ont i hjärtat varje dag och att bära denna sorg är så sjukt jobbigt.. vill bara att du ska komma tillbaka så kan vara med dig och vara lycklig! jag vill berätta allt som hänt under dem här två åren.. du skulle bli så stolt!!!! vi alla saknar och älskar dig!!! snälla vänta på mig tills jag kommer till dig! jag måste träffa dig och pussa och krama dig känna din värme!!!!♥

sköna söndag!

Har vart en grym skön söndag! men igår jobba vi på öb först sen drog jag och Emilia hem till Ullis och umgicks med henne,Jojjo,Marre och Pippi! kom hem vid 2 somna vid 3 typ.. vakna sent idag sen har jag och Pippi bara chillat sen drog vi på innebandy och kolla på VIB.. höööörs
Glad tjej!!!!!!!!

Loreeeen!

Sitter och lyssnar på loreen fyfan vilken röst hon har!! vakna halv 8 för då vakna kusinen och wille! ska plocka undan i mitt rum lite senare sen drar jag till eskilstuna och jobbar på ÖB med laget! sen ska jag vara med Emilia och Pippi vi ska hitta på nått kul hoppas jag! och imorgon checkar jag och Pippi vib!!! 1 vecka kvar i skolan sen är det äntligen lov!!!!! höööörs

Pippi!

Sitter och kollar på pippi samtidigt som min kusin försöker sova och min lillebror! ska väl sova tidigt jag med idag jobb imorgon som väntar!!! Mina små pluttingar lyser upp mina dagar!!!! resten av helgen är spikad också vad som ska hända!!!
Vet haft bilden tidigare idag men skitsamma:)
Ni lyser upp mina dagar utan er hade jag inte varit nånting, mina solstrålar!!!!!!!!!♥

världens bästa!!!!!

Mys med världens bästa lillebror och kusin!!! ni lyser upp mina dagar!! ALL KÄRLEK TILL ER!!!!!!!!!!!!!

underbara heeelg!

Så var det helg igen och det börjar underbart!!! gick hem efter spanskan men mår mycket bättre nu efter att fått sovit en tag!!! sen kommer min 5åriga kusin och sover här inatt supermysigt!!! så ska mysa med hon och min minsta bror!!!  älskade fredag!!! imorgon blire jobb med laget sen ska jag vara med min finaste vän!!! och på söndag blire väl att plugga och kolla på rönnby eller vib!!
kommer inlägg sen! pussss

trodde inte man kunde bli lycklig på nån sekund!

Skolan gick snabbt idag ändå fast vi gick från 9 till 4... hemma nu och dricker smoothie och pluggar! ska få klart två saker idag vad det gäller plugget! fredag imorgon och heeeelg undeeerbart!!!! imorgon ska nog min kusin sova hos mig myspys! sen på lördag ska jag jobba med laget och sen blire nog festa!!! eller vara med Emilia iallafall men det blir nog fest med henne!! sälen om två veckor!!!! är så otroligt lycklig idag!!! underbart väder, underbara vänner,underbar familj och underbar släkt!!! all kärlek till er!!!!!!!♥

underbara väder!!!!

Sitter hos min faster och pluggar och försöker få saker gjort men känns som jag inte kommer nånstans... ska snart åka hem och byta och lite så träning sen ikväll men ska träna lite lätt bara... vädret är hur undeeeerbart som hellst!!!! idag mår man braaaaa!!!!!! vi höööörs!!!!

liveeeet är underbart just nu!!!!!!

Idag är en sån dag som jag mår underbart vet inte varför utan gör bara det!!!! tänker på allt som ska hända framöver och med framöver tänker jag ungefär 1,5 år framåt!! jag fyller 18 år om ungefär 6 månader jag ska ta studenten om ungefär ett år, jag ska åka till England och jobba, ska åka utomlands med min bästa vän, mina vänner fyller 18år!! åhhh livet är på topp just nu!!!!!!!! all kärlek till mina finaste vänner,släkt och familj utan er hade jag inte vart där jag är idag!!!!!!!!!!! aja till dagen idag då, skolan gick snabbt åkte hem och hämta cykeln och sen åkte jag och hämta min bror på dagis och nu ska jag plugga sedan hämta Mika på stationen då jag ska köra lite också!!!! ///// en lycklig tjej!!!!!!

kaffe,plugg och hockey!

Kom nästan nyss hem, koka kaffe direkt!! så sitter och pluggar och dricker kaffe! ska försöka få lite saker gjort och skicka in idag så jag är ifatt lite iallafall!! sen vid 6 kommer Mormor och Morfar igen och kl blire hockey på tv leksand-djurgården!!!!! KOM IGEN LEKSAND KROSSA ÄCKLIGA DJURGÅRDEN!!!!! bara två veckor nu innan det är lov så det är bara kämpa!!!! ska plugga som ett as på lovet och få så mycket som möjligt gjort så jag slipper plugga så mycket i sälen!!!!

Världens finaste och underbaraste lilla kusin! kan ju inte annat än älska dig!!!!!!!! kusinkärlek kallas det!!!

våga glömma och förlåta!!

Söndag idag igen åhh helgerna går för fort.. jaja igår så kom Emilia hit vid 7 sen tog vi det lungt ett tag sen vid 9 åkte vi ner på stan och kolla runt lite kul vare iallefall haha.. sen vid halv 11 gick vi hem till Jojjo och umgicks med massa folk, stupa i säng hos Emilia vid 2 inatt och sov till 1 idag. Har nyss kommit hem var på Rönnby-Piixbo tyvärr förlust för rönnby... ska plugga lite nu sen kolla på skilda världar och äta godiiiis haha.. hööööörs dååååååå


balle på allt just nu!!!!

Så jävla trött på allt just nu, folk snackar så jävla mycket skit fast hälften av det dem säger är bara skit snack.. du vill bara förstöra mellan folk.. helt jävla otroligt!!!!! aja skitsamma orkar inte lägga energi på er mer!!!!!! igår var jag på bio den var helt okej åkte hem och mös med Mamma sen efter det! sov ganska länge idag skööönt! nyss duschat har även lite feber igen men det skiter jag i nu för idag ska jag träffa Emilia och vi ska hitta på nått kul! 3 veckor kvar till sälen imorgon! ska bli underbart!!!!!!!
Älskar dig världens bästa lillebror!♥

helg!

Äntligen fredag igen!! var inte i skolan idag mådde inge bra i morse så stannade hemma!! just nu håller jag på och städar mitt rum! sen ska jag ner och köpa pizza till mig, mamma och Wille. Sen kommer pappa och hämtar mig då blir det bio med han,Linus,Oskar och Lena mysigt!!!!! sen efter får jag väl se vad som händer! hoppas på nått kul!:D
PUSSSSSS

Kom igeeeeeeeeeen

Sitter och fixar min novell innan jag ska skicka in den! slutade kl kvart över 2 idag sköönt! åkte ner på stan och tog en fika med Hanna saknat henne sååååå!!! sen nu är jag hemma sköönt!! Mormor och Morfar är här kl 7 smäller det!!! Leksand ställs mot Örebro, HEJA LEKSAND!!!! MOT ELITSERIEN!!!!!!! fredag imorgon super skönt!! blir bio imorgon med världens bästa Pappa och hans tjej super mysigt!!! länge sen man gjorde nått med dem!!!

vill bort härifrån!

Är inte min dag idag... vill bort härifrån, vill ta studenten,flytta till England och jobba, plugga på högskolan och uppnå mitt mål med livet!! kommer jag klara det??? vilken/vilka behöver hjälpa mig och stutta mig på vägen?? ska jag fortsätta med innebandy eller har jag gjort mitt?? åhhh kan nått vara bra nångång!!!! måste hinna klart med allt i skolan innan jag ska åka iväg.. tiden finns inte till nånting... Nej nu ska jag plugga lite innan jag ska kolla på tv!

du gjorde mig glad för en stund..

Skolan gick snabbt idag vilket var skönt! har sån jävla huvudvärk!! vart till Pappa och hämtat alla min saker om 3 veckor flyttar han till en annan lägenhet, hoppas allt blir bra för han! Älskar dig Pappa! är nu hemma ska väl plocka upp allt jag hämtat från Pappa sen plugga gärnet hela kvällen och få lite saker gjort! sen ska jag mysa ner mig i sängen tidigt ikväll!!
Det gör ont att sakna dig! Jag tror på oss i framtiden iallafall!

Världens bästa kusiner! det är ni som jag att jag orkar med allt, ni är min drivkraft!!!! världens finaste!

måndaggg

vart hemma ett tag nu från skolan har sovit typ 2 timmar skönt!!! ska plugga lite nu sen ska jag väl laga mat till mamma kommer hem, så snäll som jag är! sen ska jag åka ner på träningen och snacka med mina tränare om massa.. kan inget annat än att älska detta väder!!! helt underbart!!!!!

saknar dig min finaste ängel

Sitter och pluggar men det går trögt, trögt som fan.. finns ingen motivation alls.. På onsdag ska jag fan sätta mig på biblioteket och plugga tror jag! aja skitsamma nu.. skola imorgon igen bara KÄMPA! kan inte sluta tänka på när jag om 4 veckor glider i sälen backar, ska bli så UNDERBART!!! bara en som kommer saknas där, min finaste vän, min finaste farmor!
Ingenting kan beskriva med ord hur mycket jag saknar dig, saknar din närhet, din kärlek till mig, din gladhet, ALLT!!!!!!!!!!!

söndag igen

och så var det söndag igen... bara kriga igenom veckan till nästa helg... har inte gjort ett skit denna helg vart ganska skönt faktiskt! men idag ska jag plugga,städa occh sen ikväll kolla på tv och sova tidigt så jag orkar upp imorgon igen..

jobbigt val men det var bäst för oss båda!

Blandade känslor just nu... ska försöka ta tag iplugget ikväll får ändå inte gå ut måste vara hemma idag och bli helt frisk.. ska försöka komma ut imorgon!  så blir hemma kväll med mamma idag ska kika hockey och bara ta det lungt!
Jobbigt val, men det här var bäst för oss båda! men du kommer alltid betyda mycket för mig och jag kommer kalla dig bästa vän från och med nu! Vet att jag kan prata om allt med dig! E♥

sorry!

Har inte orkat bloggat ligger fortfarande sjuk men mår något bättre iallefall! ska snart åka till skolan och hämta lite grejer så jag kan plugga lite i helgen! sen ska jag bara ta det lungt hela helgen och bli helt frisk!!!! trött på att vara sjuk hela tiden... hoppas jag är så pass frisk på söndag så jag kan träffa min fina!
Blir inge innebandy och träning på en månad nu heller.. så får ut och gå varje dag istället!!!

gameday

åker snart iväg på match... påväg att bli sjuk igen...

all my people!

Fått mycket gjort denna soliga vårdag hahha nu lät jag som en gammal tant... men skitsamma! har städat rummet,pluggat övningskört ska snart äta sen drar jag på träning..  kan inget annat än längta till V15 då blire sälen en hel vecka med världens bästa släkt!!! vet det är långt dit men det kommer gå fort!!!!
Hur underbart ser inte detta ut??? fattas bara sol men det kommer finnas med i år hoppas jag!!
KÄRLEK TILL SÄLEN!

kääär

Älskade studiedag det kunde inte sitta bättre.. ska försöka ta tag i plugget på nått sätt... träning ikväll får se hur det går! har inte tränat på mer än en vecka vart sjuk som sagt..
så kääär

saant

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara", lite kunskap bakom "jag vet inte", lite känslor bakom ''jag bryr mig inte'' & lite smärta bakom "det är lugnt"

sliten tjej...

Kvällen/natten var toppen bra!!!!!! kom hem vid halv 3 somna direkt nästan!! vakna vid 10 idag.. har legat i sängen sen dess är så sjukt sliten... så UNDEEERBART med studiedag imorgon så det är en kort vecka!!!! nej nu ska jag äta lite sen ska jag fortsätta ligga i min säng hela kväällen!

Heemmma!

Åkte till Falun i torsdags, och kom hem igår.. Min brors lag förlora tyvärr i sudden i kvartsfinalen så dem åkte ut, så idag spelar dem först om 7 8 pris ohc vinner dem där så spelar dem om 5 6 plats!! jag åkte hem igår redan för har massa som ska fixas idag. Sov hos mina kusiner inatt myspys! nu är jag hemma ska väl snart göra mig lite i ordning innan jag åker ner på stan och träffar Sofi ska inhandla present till Linnea och Elin sen inhandla lite till mig själv! sen drar vi till borgen för att kolla Rönnby-Köping, sen hem till mig och börja fixa oss i ordning och tagga!!!! FÖR IKVÄLL FIRAR VI VÄRDLENS BÄSTA TJEJER!!!!!!!!!
Massa kärlek till dig min fina vän!!!!♥

Mot falun över natten

Har inte hunnit blogga haft fullt upp hihi! igår var jag,Linnea,Mathilda,Sofi och Elin i marieberg hela dagen fick med mig ett par svarta jeans hem ÄNTLIGEN!!!!!! sen åkte vi till Linneas pappa och fika, sen for vi till Mathilda för bastu, spel och massa mys Ellen kom då också ! supermysigt!!! Idag ska jag packa lite sen åker jag och familjen till Falun för att heja fram min bror i sm-slutspelet i innebandyn! åker hem imorgon kväll hemma hela natten imorgon också tror E gör mig sällskap hihihi!!! lördag äre mycket som ska fixas!!! men nu ska jag fixa en massa!
vi hörsssss

RSS 2.0