tråkiiiigt

inte gjorrt ett skit idag och det suger... just nu ligger jag och väntar på min pojke ska sluta jobbet  nån gång!!! igår hade vi 4 månader känns som månaderna flyger förbi fattar inte att vi vart tillsammas så länge.. och jag är världens lyckligaste med denna kille, kärleken till han kommer aldrig gå att beskriva!!!!! när han kommer hem ska vi träna sen grilla kyckling mums!!!!!!!!! 

hemma!

Hemma efter en underbar helg i stockholm med min kära pojkvän!! i fredags tog vi tåget dit och sen käka vi när vi kom dit och tog det lungt.. i Lördags var vi på Grönalund och stan hihi fick en jätte söt groda där det stod i love you på av Jocke han är verkligen världens bästa!!! sen köpa vi två tröjor på när vi pussas massa kärlek är det!! igår åkte vi hem men innnan gick vi på stan och med mig ett par låga vita converse super nöjd!!!!! haft en super helg!!! nu ska jag kolla på tvv...

shopping!!

Nu kommit hem från Erikslund nästan fick med mig en väska,shorts,två linnen och en tröja till min pojke!! ska snart packa det sista och sen duscha sen vänta på att pojken kommer hem!!! 

Stockholm!!!!!

Hola amigos!! vakna 7 idag eller har knappt sovit nånting på hela natten haft växtvärk så jävla drygt... ska snart sticka iväg och sola solarium och sen hoppas på att min lön kommit idag så jag kan shoppa lite.. sen sticker jag och Jessica till Erikslund och kollar lite sen ska det packas och fixa lite, 17:52 går tåget mot Stockholm!!!! 

Stockholm!!!!!

Hola amigos!! vakna 7 idag eller har knappt sovit nånting på hela natten haft växtvärk så jävla drygt... ska snart sticka iväg och sola solarium och sen hoppas på att min lön kommit idag så jag kan shoppa lite.. sen sticker jag och Jessica till Erikslund och kollar lite sen ska det packas och fixa lite, 17:52 går tåget mot Stockholm!!!! 

lätt shoppping

Har träffat Emilia idag åhh som jag saknat henne!!! vi gick till erikslund och sola sen har vi även handlat lite på rean fick med mig två par linnen väldigt nöjd med köpen!!! väntar nu på att pojken ska komma hem så vi kan sticka iväg och träna sen ska vi bara ta lungt själva hemma nu då min familj åkt till Norrland... imorgon ska jag träffa Jessica och packa för imorgon kväll sticker vi till Stockholm!!!

2 dagar!!

Inte gjort mycket idag heller som vanligt... men imorgon ska jag nog träffa Emilia hoppas jag länge sen!!! ska träna med Jocke sen när han kommer hem sen ska vi mysa ikväll med godis och sånt gott och kolla på svenska damlandslaget som inleder os idag!! HEJA SVERGIE!!! om två dagar kallar stockholm och dit tar jag med min fina pojke bara han och jag hela helgen underbart!!!!

vill bara glömma

Vill bara glömma och gå vidare men det är inte det lättaste, du har förstört så mycket i mitt liv.... och jag måste leva med detta varje dag fast jag inte vill.... 
 
Idag har jag bara legat i sängen och kollat på film finns ingen ork till något annat, senare ska jag iallafall ut på en löprunda behöver komma på andra tankar... sen sover jag hos Jocke, imorgon ska det bli super väder så då ska jag  ligga ute och sola och bli brun hihi... 

städaaa

Nyss vakna nästan så tomt i sängen när pojken inte ligger brevid han är på jobbet och sliter så duktig som han är!! helgen har vart super bra, familjen, jag och pojken besökte skara sommarland och vi hade super väder och har även fått lite färg hihi!!! nu ska jag städa rummet sen kommer resten av familjen hem från skara också.. på fredag åker och min fina till stockholm och spenderar våran helg där på hotell,grönalund och massa god mat och bara han och jag kommer bli helt underbart!!!! 

packa

ska snart sätta igång med packningen imorgon bitti sticker vi!!! var en super mysig dag igår var och fika med Jessica och vi prata om allt och ingenting, sen på kvällen träna jag och Jocke sköönt.. idag har jag inte gjort så mycket kollat på film och vart ute och gått i en halv timme, sen ska jag träna ikväll igen med Jocke!!! nu ska jag sätta igång med packningen lite så jag kommer någonstans vi sticker tidigt imorgon bitti.. och på lördag väntar skara sommarland med underbart väder har jag hört!!! 
 
Världens finaste människa, jag älskar mer än något annat ska du veta!!!!♥

........

Besviken.....

jaha

Vart hemma hela dagen idag vaknade upp med feber men den är nu borta.. så jag ska ta med killen ut och springa sen ska vi grilla kött mmmm så gott!!! imorgon har jag hela dagen planerad med Jessica super kul!!! igår tränade jag också och känslan efter är ju för UNDERBAR!!!
Ska bli bättre med att lägga ut lite bilder hihih..

HEEEEJ SOLEN!!

Solen tittar fram idag så ska snart sätta mig på balkongen och sola!! haft en super mysig helg med pojken, vi har bara tagit det lungt!! nu jobbar han och jag är ledig nu i 5 veckor!! på fredag eller torsdag åker vi till skara och är där hela helgen och på lördag besöker vi skara sommarland!!! nej nu ska jag ut och sola sen senare ska rummet stor städas!! sen när pojken kommer hem ska vi träna.. hööörs 

Jag saknar dig så mitt hjärta snart krossas i tusen bitar!!

Känslorna börjar komma fram igen och snart fäller jag tårar för min saknade farmor, jag saknar henne så mitt  hjärta krossas i bitar snart, det gör så jävla ont i hjärtat!!!! 
Går in på min sista jobbvecka nu och det ska bli så jävla skönt med sommarlov sen behöver det känner jag!!! Behöver tid för mig själv... vet inte vad jag vill längre och självförtroendet bara sjunker mer och mer... 

soliga dagar

Jag hinner inte blogga så mycket jobbar hela dagarna och tränar och umgås med min pojkvän och mina vänner!! har inte hänt så mycket förutom att jag och Jocke hade 3 månader i lördags och vi hade en super mysig kväll tillsammans med ute mat och bio!!! i helgen ska vi lkolla på power meet med Pappa och Lena!! nej nu ska jag göra mig i ordning för en springtur med lite fys också!! sen sticker jag iväg och kollar på fotboll!! hare braaa så länge!!!!

RSS 2.0