länge sen sist

Var ett tag sen jag skrev nu menmen... började skolan i tisdags och i måndags började inne träningarna så det är full rulle... Nu är det helg vilket är jävligt skönt!!! igår gjorde jag ingenting mös med pojken bara.. idag ska han klippa sig sen ska vi på bio snabba cash!! sen ska vi äta ute innan, super mysigt!!!!!!!! 

jaha då var det dags igen

Skola imorgon igen har faktiskt längtat lite mitt sista år nu juue!! och idag går vi äntligen in i hall igen som jag längtat efter denna helg!!!!!! helgen har jag spenderat med min pojke som vart sjuk så har tagit hand om han... imorgon ska jag vara barnvakt åt min lillebror!!!

jaha

Så var det kväll igen fan så fort dagarna går... pojken har åkt iväg på träning och jag ska snart ta ett bad tror jag behöver det känner jag!!! har övningskört idag och det gick bra!! ska göra det imorgon också!! När Jocke kommer hem ska vi mysa ner oss i sängen och kolla på wallander som går på tv!!! 
Ni är ljuset i mitt liv!!! Jag lever för er mina två älsklingar!!!! Jag älskar er mer än något annat!!!!! 

ta aldrig nån för givet...

Hola amigos!!! haft en mysig helg med pojken i fredags gjorde ingenting, i lördags hälsade jag på min farbror med familj sen kollade jag Jockes match mot malma och VIB vann och älsklingen gjorde 3 poäng av 4 möjliga så stolt över han!!!!! måndag idag igen och om en vecka börjar skolan igen... 1 år kvar tills det är min tur och skrika VI HAR TAGIT STUDENTEN OCH SÅ FINNS DE DEM SOM HAR FLERA HUNDRA DAGAR KVAR!!!!!! som jag längtar!!!!! få ta studenten med sina bästa vänner och sin bästa klass!!!!!! idag har jag legat i sängen tills nu ska snart äta sen ut och övningsköra och sen ta mig till solariumet och sen hyra en film och kolla på med lillebror och vänta tills pojken kommer hem från jobbet!!!!

snart fredag

Snart fredag.. vakna hos Jocke idag och tog sen bussen hem och har nyss kommit hem från erikslund där jag fika med Jessica.. ska snart åka med bussen till Jocke igen och vänta på att han kommer hem!!!!

onsdag redan..

Redan onsdag!! sov hos pojken inatt och sen hämta Mika mig i morse så har hunnit övningskört massa och det känns super bra!!! nu är jag hemma och funderar på vad jag ska göra idag... hade ju träning igår och jag säger bara FYFAN vad jobbigt det var!!!!! men känslan efterråt är ju underbar!!!! sover hos Jocke ikväll med och imorgon får vi se vad som händer!! 
 
 
Vill spela innebandy nuuuu!!!!!

övningskört!

Nyss kommit hem har övningskört överallt känns det som haha.. gick super bra idag!!! så imorgon ska jag köra igen.. hunnit varit ute och gått också med Jessica också. Ska snart äta mat sen ner och sola tror jag!! Träning ikväll så himla länge sen jag träffa alla tjejer!!! sen ska jag mysa med pojken som vanligt hihihi....

bara lever livet!!

blir inte så mycket bloggning nu på sommaren för då försöker jag ta vara på tiden som finns!!! i helgen har jag bara myst med min pojke och inte gjort så mycket! idag har han jobbat och jag har inte gjort så mycket än att haft roligt med min fyra åriga lillebror haha... sen nu på kvällen har jag städat och duschat nu väntar jag på pojken ska komma från träning!! imorgon ska jag äntligen övningsköra som jag inte gjort på super länge!! i helgen fyller min saknade farmor år så himla jobbigt att inte kunna fira hennes födelsedag med henne och jag saknar henne satt det gör så himla ont i hjärtat... så på lördag ska jag först kolla Jockes match mot malmaberg, HEJA ÄLSKLING!!! sen ska jag till farmors grav och gratta henne och bara sitta där en stund så känner att jag är där och grattar henne på hennes dag!!!! nej nu kom pojken hem från träningen så nu ska jag mysa ner mig med honom!!! pusss

snart helg!!

Snart helg igen sjukt vad veckorna går fort!! står inte på fören skolan drar igång igen och jag går in på sista året på gymnasiet, underbaart!! har vart på stan idag med Emilia och fick med mig ett par shorts hem.. funderar på gå ner och sola en kvart men vet inte om jag orkar.. ska iallafall packa för idag åker jag hem till pojken och blir där över helgen. 

os!

Sitter och tittar på OS.. HEJA SVERIGE!! har vart på erikslund idag och fick med mig ett par jeans,jacka och två tröjor fast jackan ska jag lämna tillbaka tror jag.. har även hunnit sola också.. Har precis stor städat rummet sköönt!! imorgon bitti ska jag sola sen ska jag på stan med Emilia, och på fredag åker jag och hälsa på Farfar som jag inte träffat på super länge och lördag ska jag umgås med min farbror hela dagen medans pojken är på träningsläger!! 

onsdag!!

så var det onsdag igen.. har inte gjort nånting hittills på dagen men ska snart göra mig i ordning och sen sticka iväg till erikslund och köpa jeans sen sola också så tiden går lite fortare så killen kommer hem nån gång.. imorgon ska jag på stan med Emilia.. ska försöka träna ikväll också!!! lägger upp några bilder från stockholm!! 
Denna söta groda fick jag av mitt hjärta på Gröna lund han är världens bästa!!!!
 
Jag älskar dig mer än något annat!!!!

RSS 2.0