chillar biff i skolan med Mathilda jaoo!

Sitter i skolan och chillar med Mathilda som har ont i sin lilla fot och jag ska till läkaren och ta bort min hand typ hahah.. blir donken efter jag vart hos läkaren sen blire skolan igen.. har inge mer att säga nu så hajdooo....


söndag!

Hejsan! I fredags var det match i örebro och ja det gick som det gick inget mer om det nu... Igår chilla jag hela dagen gjorde inte ett skit skön!! Ska snart äta sen blir det att åka till k-borg och kolla rönnby-hammarby div 1 HEJA RÖNNBY!!!! Har inge mer att säga:) bye bye!

Fredag och match!

Hej allihoppa!! Först skola var inte med på innebandyn idag hade sjukt ont i magen i morse. Nu ska jag snart laga tacos till mig och min bror sen bär det av till örebro för att hämta hem 3 poäng kul på en fredag.. men men det är bara bita ihop och se det possitivt. Alltså är så jävla arg på en viss person som kan gå och dö!!!!!!!!!!!!! Hejdå:)

Ja vad ska man säga?

Dagen idag har varit sämst.. fattar inte vad jag gör för fel ibland? aja ska snart ut och gå med Jessica behöver prata av mig med henne! tack för du finns Jessica!
Är stolt över mig själv också hehe fick MVG på samhällsprovet och VG på inlämningsuppgiften och VG på idrotts provet:D! har inge mer att säga hejdå!


Tisdag

Hello! Skola idag seg dag som fan! Imorgon slutar vi 1 så då ska jag och Mathilda sola hihi! åh just det imorgon ska jag till tandläkaren också kul... 


Måndag!

Hejsan! Igår var jag på hockey med min älskade vän Mathilda sen åkte vi hem till mig och hon sov kvar också idag var det ju skola som varje måndag men det hända inget spc efter skolan var det möte sen nu har jag badat och haft ansiktmask skönt som fan!! Imorgon sovmorgon till kl 10 men slutar sent:( sen träning..
Ha det bra!:)

innebandy!

Hejsan mina vänner! Idag så har jag kollat innebandy hela dagen först min bror dem vann med 20-2 och sen kolla jag råbys damer med Jesscia sen kolla jag råbys herrar efter :) Nu har jag precis städat mitt rum, ska snart göra ansiktsmask och sen plugga samhäll läxförhör på måndag!:)

Torsdag

Hej mina vänner! Sitter just nu och ska plugga lite engelska och sen matte, var en skit seg dag i skolan idag. Imorogn är äntligen fredag skönt!!!!!!!!

Onsdag

Hej mina vänner! Var bara tvungen att skriva av mig igår var verkligen ledsen, men idag är glad sluta 1 hade bara specialidrott och svenska sen sluta vi och då drog jag och min älskade vän Mathilda till glada oxen och sola sen donken sen hämta jag min bror på dagis sen nu sitter jag här och ska göra lite engelska sen ansiktsmask sen sova tidigt!! Jag älskar mina vänner!

Saknad..

Idag känner jag en stor sorg i hela mitt hjärta det är helt sjukt mår så dåligt så det finns inte, ingen förstår hur jobbigt det är att bära på en stor sorg som kommer sitta livet ut.. Jävla fitt cancer är så arg så jag kokar, varför just du farmor du var ju världens bästa ingen var som dig du tänkte på alla du ville verkligen att alla skulle ha det bra. jag vill at du ska vara nere på jorden med mig. Det skulle ju vara du och jag hand i hand livet ut. vi hade ju massa saker vi skulle göra tillsammans vi skulle ju resa och massa.Jag saknar dig på läktarn när jag har match när du satt och skrek jag saknar dina tjat på mig jag saknar din ditt underbara leende, jag saknar hela dig. Livet är så OVÄRT utan dig men jag ska kämpa för dig jag ska visa att jag är stark och klarar det för jag vet att du är stolt över mig och jag vet att du kollar på mig hela tiden du vakar över mig och är stolt. varje gång nått är jobbigt så tänker jag "nej fan jag ska kämpa för dig farmor jag vet att du ser på mig nu" och när jag klarat nått så vet jag att du klappar händerna åt mig i himlen. Varje dag tänker jag på dig och våra minnen vi har tillsammans och dey är dem bästa och underbara minneerna jag någonsin kommer få INGEN ÄR SÅ JÄVLA BRA SOM DU VAR!!!! Jag kommer snart upp till dig farmor jag lovar dig det. Men glöm aldrig att du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag gör allt för dig det är dig jag lever för!!! Jag älskar dig till mitt hjärta slutar slå ingen kan ta dig i från mig!!!!!!!! DU ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA ÄNGEL INGEN ÄR SÅ UNDERBAR SOM DIG JAG KOMMER SNART UPP TILL DIG SÅ VÄNTA PÅ MIG SÅ ÅKER VI TILL EN UNDERBAR PLATS TILLSAMMANS!!!!!!!!!!<3<3


Kalle!

Hej mina vänner! Vart i skolan idag hände inge spc där men efter så följde jag med Mathilda till stan en snabbis nu sitter jag hemma ska plugga snart.. har pratat med min faster också och hon mår bra det gör lilla kalle också som kl 18 ikväll är ett dygn! Välkommen till världen lilla kusinen! Är så sjukt glad! Jag älskar min familj,släkt och vänner det är helt sjukt!!

:D:D

Hej igen! Är sjukt jävla glad nu min kusin har kommit till världen!! Välkommen lilla Kalle!!! Hade inge mer att säga:D

I ramnäs!

I ramnäs hos muppen Mathilda:) ska äta nu sen vet jag inte vad vi ska göra men skola imorgon kul.. värt inlägg...

Gladare än gladast idag!

Hej mina vänner!
Den här morgonen blev toppen, jag vakna upp att jag fick sms och det var från min faster som skrev så här " Nu kanske det äntligen är dags!:) haft värkar sen kl 05:00. vi hör av oss när dem kommit. Alltså jag blev fett glad sen ska jag till min underbara Mathilda idag också vi ska kolla innebandy sen blir jag kvar där över natten! Gud vad jag är lycklig idag!!!!!!!! puss puss!!:D

.....

Orkar inte mitt liv just nu! Men imorgon ska jag iallefall till min älskade vän Mathilda blir att jag stannar där över natten också!!!! har inge mer att sägahejdå

Snart fredag!

Hej mina vänner! Idag var jag hemma från skolan mådde inge bra i morse så har sovit, vart till läkaren, pluggat och städat! Imorgon ska jag till skolan och sen efter har jag träning sen hem till faster och plugga och sen sover jag kvar där hihi! Sen på lördag blir det innebandy med min älskade vän Ulrica!:)

Onsdag!

Hejsan! Har vart en grymt chill vecka hittils imåndags sluta vi 1 och igår sluta vi 11 och idag 1 skönt! Väntar på att Mathildas mamma ska ringa så jag kan gå ner och lämna hennes klubba hon glömde den visst i min toolbag(staving). Sen ska jag byta om och sticka iväg på träning fast har sjukt ont i halsen men jag kör endå:)! 

Ingen rubrik

Hejsan igen!:)
Skrev ett ovärt inlägg typ nyss, men iallefall igår drog skolan igång och det var väl kul... men efter skolan drog på stan med Mathilda först sen mötte jag Anna vi åkte till hennes syrra, sen tillbaka ner på för att käka sen vidare på hockey. Tyvärr blev det förlust för leksand men jag älskar dem endå!!!!! nu sitter jag på datakunskapen slutar för dagen om en kvart skönt kanske åker till biblioteket med Linnea och Mathilda får se. Sargvakt ikväll med laget på a-lagets match kul i  jul.... Men nu har jag inge mer att säga puss och kram:)

Skolan

hej! Siter i skolan med min bästa vän Mathilda! Hejdå


Dagen före helvetet!

hejsan!
Idag har jag vart hos min faster på kalars för hon fyllde år igår, sen åkte vi på hockey för hennes sambo spela det blev 3 poäng till hans lag Grattis!:)
Imorgon börjat helvetet igen fyfan vad tråkigt, men jag börjar tolv för ska till läkaren först!:) Har inte så mycket att säga pusspuss!:)

Match!

Match idag  mot arboga hoppas på vinst men blir nog tufft hahah.... ska inte göra nånting efter matchen bara chilla trött som  fan är jag!! Mycket jag hade att säga.. Hejdooo

HEMMA!

Hejsan hoppas!:) Nu har jag kommit hem från Uppsala var ju och kolla på min broder som spela storvretacupen dem gick till finalen hur lätt som hellst, men i finalen fick dem ställa dig mot Bele Barkarby det var verkligen inten lätt match men Bele tog ledningen och sen kvitera skälby  till 1-1 då det blev sudden, och det sluta 1-1 så det blev då straffar då var jag nervös kan jag säga! Men Skälby(bordens lag) vann till slut dem vann även denna cup förra året med!! Nu fick ni veta lite om finalen inte för jag tror ni ville veta;) Hejdoo

Måndag!

Måndag idag och inatt sov jag hos min underbara faster och sen nu på dagen har jag vart på stan med Johanna som jag saknat sjukt mycket!! Imorgon åker jag och Pappa till Uppsala för att kolla min bror som har cup vi sover kvar på hotell mysigt! Länge sen jag och pappa träffades kommer hem på torsdag så bloggen får vila i 2 dagar hihi!:) Här kommer en fin bild på mig NOT!!:) 
Puss!:)


Dagen efter!

Hej mina vänner! igår var det ju nyårsafton det börja toppen med att vi var några tjejer och käka hos Linnea sen spela vi lite spel och drack lite sen drog vi ner på torget och efter det spåra allt ut tyvärr väldigt tråkigt!!!!!! Men vi får väl göra det bättre nästa år tycker jag!!! Idag är jag sjukt trött fyfan har inte sovit ett skit i natt så ska lägga mig tidigt ikväll sen imorgon så ska släkten till farfar!
Puss

RSS 2.0