trött osv...

Trött som fan.. skoltrött också... vill ha lov nu men bara att kämpa 4 veckor till innan jag får lov!!! får tänka på allt roligt som händer framöver. Fyller år om 9 dagar och om 11 dagar ska jag göra min krogen debut och i helgen har jag seriepremiär. Sedan ska jag ut och äta god mat med min pojke för på söndag firar vi ett halv år tillsammans helt sjukt vad tiden går fort... och gud vad jag älskar denna pojke så himla mycket!!!!! igår fira jag mina bästa farbröder som fyllde hela 28 år världens bästa har alltid så himla roligt med dem!!!!! 

söndag igen...

Så var helgen över igen.. den går alldeles för fort.. i fredags var jag på Bio med Jocke och klarade även NATUR A som jag hade kvar från förra året i skolan så jävla skönt!!! igår var det innebandy som gällde och på kvällen gjorde vi ingenting, idag har jag kollar på lillebror som spelar sm-kval och dem gick vidare och även vart på släkt middag super mysigt!!! mycket sånt framöver när det är massa som fyller år!!! imorgon ska jag spela match för första gången på denna säsongen faan så jag längtar!!! serien drar igång om 2 veckor, har 6 månader med pojken min, ska ta studenten detta år.. fan så livet är bra just nu!!!!!! Jag har verkligen världens bästa vänner,familj,släkt och pojkvän!!!!!!

sjuk....

Vart hemma från skolan igår och idag och blir nog hemma imorgon med... sjuk igen... vet att jag bloggar jätte lite men hinner inte.. pluggar,tränar,umgås med pojken och är skolan hela tiden så blir svårt att hinna med.. 3 veckor kvar tills jag blir 18 och det är planerat i detalj haha... och igår boka vi studentkryssning fyfan vad grymt det kommer bli!!!!!!! nej nu ska jag fortsätta plugga lite så jag får lite gjort när jag är hemma...

snart torsdag igen!!!

Fan vad fort veckorna går... redan torsdag imorgon.. och idag packar jag väskan och flyttar hem till Jocke i några dagar.. imorgon ska jag plugga hos Malin efter skolan för jag ska fan klara det där jävla provet på fredag.. på fredag ska jag heja fram min pojke i Sverige Spelen och lördag ska jag fira min gammelmormor som blir hela 90 år!!!! 

Vart jag än går

Sitter och pluggar känns verkligen att allt är igång nu igen.. plugg på plugg hela tiden... just nu pluggar jag natur och frilufts liv som jag ska försöka göra klart idag redan och få bort det... sen blir det att plugga natur också... inte gjort mycket sen sist... i helgen ska jag heja fram min pojke till seger i Sverige Spelen!!!! 
 
Kan jag säga att jag aldrig mått så här bra... från att mått skit till att må helt jävla bäst!!!! att en enda person kan göra en så lycklig är helt underbart... så glad att jag träffa en kille som iallafall har känslor och vet hur man behandlar andra!!!! Kärlek är det bästa som finns!!!!!!!!!!!!!!!!

Mycket och stå i...

Hinner knappt blogga så mycket nu går i skolan på vardagarna och umgås med pojken på helgena.. denna helg har varit fullspäckad i fredags gjorde vi ingenting och igår var i Stockholm hela dagen och kolla på Linus när han hade cup och idag har vi också kollat på innebandy och sen tagit det lungt!!!!

RSS 2.0