....

ska lägga in några bilder från stugan men dem är inge bra och är bara 3 st typ men brukar aldrig lägga in bilder så bättre än inget!:)

sjuk..

Hejsan!! ligger i sägen som jag även gjorde igår hela dagen för jag mår inte så bra är dunder förskyld och lite feber! ska hämta min bror på dagis senare sen kommer Mormor och Morfar mys!! imorgon blir det sura för grillning hos farfar sen drar jag mig mot Linnea där vi ska chilla några tjejer sen får vi se vart kvällen tar oss!!! kan lägga in ett inlägg ikväll också med lite bilder från när vi var i sommarstugan jag och Jessica!!!!
puss!

stan med en underbart fin vän!

Hejsan mina kära! sitter just nu och äter frukost. ska träffa fina Linnea på stan idag och vi ska ta en fika vi och snacka ut om allt! sen hem till mamma inte vart där på ett tag! tänkte bara säga också att idag åker min faster till USA med familjen i 6 månader:( kommer sakna dem så!!!!!!!!! men det kommer gå fort så är dem hemma igen sen! ikväll ska jag chilla satan ! är trött på allt just nu så ska bli så skönt att få träffa linnea och snacka av sig med henne!!! kärlek till dig gumman!
PUSS MINA NÄRA OCH KÄRA!

Äre lungt om jag kallar dig baby?

Hejsan! nyss kollat klart på första boxen av skilda världen hur grym serie som hellst!! tänkte gå och lägga mig nu har grymt ont i huvudet! imorgon står städning på schemat på förmiddagen sen på eftermiddagen ska jag till min farfar och dit kommer en del folk och vi ska ta farväl av min faster för på tisdag åker hon hennes underbara familj till USA i 6 månader! saknaden kommer vara stor men det kommer gå fort!! sen på kvällen ska jag träffa en vän och tidigt i säng sen för på måndag åker vi till Gröna lund!!!:D som jag längtat!!
pussen!

Ensam hemma!

Hejsan mina kära! ligger i soffan och chillar vid 11 ska jag åka till mamma och hämta ett papper så jag kan fixa synen och sen skcika in det till trafikverket så jag kan börja övningsköra sen äntligen!! sen tänkte jag faktiskt köpa med mig en vivaldi sallad hem och bara ta det lungt innan jag tänkte städa hela lägenheten!! Ensam hemma hela helgen med min bror mamma är hos mormor och pappa hos sin tjej! men på måndag blire gröna lund!!!!:D
puss!!

Trött tjej!

Hejsan! en trött tjej som skriver just nu haha! tröttare än allt! kom  ju hem igår gjorde mig bara i ordning då sen drog jag till Ellen i sura och sen kom mina underbara tjejer dit och vi satt och snacka och så! sliten är jag idag iallefall! på söndag ska jag iallefall till stockholm på fotboll och måndag till gröna lund!!:) grymt kommer det bli!!! puss!

Hemma!

Förlåt för dålig uppdatering men inte haft nån data i dalarna! men nu är jag hemma iallefall och jag har haft det för underbart!!! bara älskar dalarna !! ska snart iväg till Ellen i sura och grilla och chilla lite!! myspys och träffa flickorna igen! på måndag blir det iallefall gröna lund !!:D  hörs senare puss!

städ och packnings dag!

Hejsan! håller just nu på att städa hela lägenheten hos pappa så snäll som jag är! har även vart hos mamma och packa för imorgon 08:30 går tåget till dalarna med Jesscia ska till sommarstugan:) blir kvar en vecka! skönt som fan ska leva livet ! Pappa kommer hem vid 7 från jobbet ikväll då ska jag göra mat ! är en hemma tjej idag känner jag! Kommer väl ett inlägg senare ikväll när jag är klar ! puss och kram!

usch!

Hejsan mina vänner inte bloggat på ett tag men har haft fullt upp! kom hem i torsdags från Göteborg då drog jag och Mathilda till mig och fixa en massa sen kommer tjejerna och vi chillade sen ner på power meet, i fredags kom några killar från mullsjö och vi chilla då med, innan vi drog ner på stan samma sak igår.. sjukt trött efter den här helgen menmen det kostar och ligga på topp;). ska berätta en jätte hemsk sak som hände nyss! Min Katt har blivit sjuk så han började lägga sig nere på marken och skaka och sen försvann han bakom tvn och jag trodde han dog men sen kom han fram men ikväll ska han få somna in istället för att lida!!
Puss!

Tisdag!

Ligger i sängen som jag gjort sen jag vakna! idag ska vi inte göra så mycket grilla ikväll iallefall gött!!! imorgon blir det ullared ska göra mamma fattig!!;) och på torsdag äntligen får jag komma hem til kära Västeås!! och då KÖR VI!!!!!! får träffa alla mina underbara tjejer!!!!

lotta på liseberg!

Hejsan! ska snart bege mig till liseberg med min bror igen vi ska gå på lotta på liseberg får se om det är nått och se!:) inte gjort så mycket idag! onsdag blir det iallefall ullared!!!!:D

kvälls inlägg!

Sitter i förtältet vid datan nyss duchat har faktiskt vart ute och sprungit 5 km idag också så jävla duktig jag är! även vart och handlat lite sen har jag inte gjort så mycket mer bara tagit det lungt skönt det med! Imorgon blire iallefall Liseberg!! JIPPI  jag är som ett litet barn när det gäller karuseller ska iallefall åka den nya karusellen atmos fear eller hur det ny stavas hihi! Just det ska verkligen flytta till Göteborg när jag blir stor tycker det är en grymt fin stad!!!:)
Puss och kram från ett fint Göteborg!;)
Mina fina kompis!;)

Göteborg!

Hejsan mina nära sitter just nu i förtältet i göteborg! kom hit idag,har bara tagit det lungt sen dess!! blir nog liseberg på söndag!!:) vart i gullspång i 3 dagar och det har vart toppen väder så har bara legat på stranden!!! fått  lite färg iallefall hihi! imorgon blire också att ligga och sola och fixa brännan lite;) Puss !

RSS 2.0