imorgon lämnar vi dalarna!

Hejsan! Idag har vi vart på leksands sommarland hela dagen så nu är jag helt slut! kommer sova som en gud inatt haha! imorgon lämnar vi dalarna efter att vart här i en vecka imorgon åker vi till gullspång i några dagar! haft en skön vecka här i dalarna men vart lite dåligt väder bara nu i slutet det har vart underbart!!!
Saknar Tjeciken så sjukt mycket vissa stunder som nu!!!!:(

18:05

Hejsan mina nära och kära!
sitter ute i förtältet vid mormors sommarstuga vart här sen i måndags och åker vidare på Tisdag till gullspång i 3 dagar sen vidare till göteborg äntligen!!! På Måndag blir det nog Leksands sommarland om det är fint väder vilket det skulle bli!!:) Längtar som fan till Power meet nu!!!!:D
en glad hälsning från en sönder biten Johanna;)

i Dalarna!

Hejsan sitter i husvagnen just i Dalarna vid mormors och morfars sommarstuga! vi har inte gjort så mycket dem här dagarna eller igår var vi i Mora fick med mig en ny tröja och en ny mobil! idag var vi i siljansnäs då fick jag med mig 3 par nya trosor och ett skydd till min mobil! i morgon kommer min bror också hit så ska hämta han i mora för han kommer med tåget!:) En puss från dalarna!:)

Avfärd!

Hejsan mina vänner! helgen  var toppen bra i fredags var jag med Emilia vi kolla film och snackade en hel del i lördags var jag hos Mathilda i Ramnäs och grilla med massa folk och så drog hem vid ett då kom pappa och hämta mig så snäll som han är mötte då Axel på stationen sen gick vi till han och sov.. sov till halv 2 igår skönt! sen var det fotboll med Anna och sen hem och sova typ, håller nu på att packa för om nån timme åker vi till Mormor och Morfars sommarstuga sen vidare till Göteborg! Hemma till power meat(stavning)! Ha det så bra! KOMMER ÄVEN BLOGGA PÅ SEMESTERN!:D
PUSS KRAM MINA NÄRA OCH KÄRA!!!

I Ramnäs!

Hejsan! sitter just nu i Ramnäs hos Mathilda och väntar på några människor sen drar vi igång grillen! sen går vi in i dimman;)! solat med Emilia idag också, sen inte gjort så mycket mer! imorgon ska jag hem ganska tidigt och städa rummet och börja packa sen blir det fotboll med Anna kl 6! åker bort på måndag först mormor och morfars sommarstuga sen göteborg! hörs nån gång om jag lever då!:D

Regn..

Hej mina vänner! vad äre för väder vi har egentligen?? skit väder!! idag har jag iallefall vart på stan med Ulrica som jag inte träffat på länge har även hunnit sola! nu väntar jag på min saknade vän ska landa från Spanien! sen åker jag till henne spenderar även natten där också mys! imorgon så KÖR VI!!!!:D:D:D SJUKT TAGGAD HAHA:D PUSS KRAM PÅ ER!

Blandat väder..

Idag har det vart blandat väder så inte så lätt och sola.. Men iallefall idag har jag vart på min brors avslutning med min faster och mina kusiner, och nu har min bror åkt iväg på innebandyläger all lycka till han! Ska klippa mig idag också är skit nervös!! och imorgon ska jag först träffa saknade Ulrica och vi ska gå på stan, sen på kvällen ska jag till Emilia för vi har en del och prata om sen sover jag även kvar där. PÅ lördag tar jag mig till Ramnäs för en grillkväll med folk som jag känner och inte känner men vet att det kommer bli jätte trevligt! söndag är det dags att börja packa och sen fotboll med Anna på kvällen och på måndag åker vi!! Kanske ska ta mig en springrunda sen också beror på om min farbror ska med!:)
PUSS KRAM!

Tisdag på lovet

Hejsan mina vänner! gör inte skit idag är barnvakt åt min bror som har feber medans mamma jobbar.. Imorgon ska jag äntligen gå den där handledarkursen eller vad det heter! och på torsdag ska jag klippa mig kommer få kapa hela håret haha;). Puss!

Sommarlov!

Sommarlovet började i Onsdags hur skönt som hellst! efter avslutningen drog vi ett gäng tjejer och åt på stan sen på kvällen var vi hos Linnea sen drog vi senare till löga där jag höll på att bli sönderbiten så drog med Elin till stan, spendera natten hos min pojke! i torsdags var jag barnvakt och igår var jag hos min farfar och åt lite mat gott!  idag ska jag på stan med Anna! det var det jag hade och säga puss!

Hemma!

Hejsan mina vänner! hemma igen nu efter Falun det gick ju inte så jätte bra menmen.. har även bestämt mig för att lämna Rönnby IBK och byta tillbaka till Skälby igen! ett beslut som tog väldigt lång tid att bestämma sig men nu äre bestämt! lediga imorgon för det är nationaldagen ska på dop då min underbara kusin ska döpas och få heta Calle! sen äre bara tisdag i skolan sen avslutning på onsdag! hur skönt som hellst bara njuter ! förutom att jag är sjuk och inte får träna på mint en månad kan ta upp till ett halv år också...
det var det jag hade och säga! puss!

Lite piggare!

Hejsan mina vänner! vart hemma Måndag,Tisdag och sen idag från skolan inte alls mått nå bra. kom iallefall hem från Tjeckien i söndags, vart en toppen vecka förutom att jag blev sjuk och fick inte spela sista matcherna men tjejerna klara det där galant! kom hem med en brons-medalj toppen nöjd!! imorgon bär det av till Falun för cup hoppas på en medalj där med! men inge spel för min del där heller köttelfeber... vila i minst en månad! sommarlov om exakt en vecka klagar inte!! ska snart åka iväg till mormor och lämna min lillebror sen hem igen och packa upp tidigt imorgon bilarna går halv 7 imorgon bitti matchstart kvart i 10!:)
PUSS!

RSS 2.0