lov

Höstlovet har börjat bra.. igår var jag på stan med mamma och fixa lite och idag har jag också vart på stan och träffat en saknad vän Hanna, vi åt och sen fick jag med mig ett par skor hem till både mig och pojken och sen en shjorta och en bh till mig också!!! just nu är jag barnvakt till lilla Wille medans mamma och Mika jobbar och Jocke är på träning.. ska väl ta och plugga lite så jag kommer någon vart... har 7 månader men min pojk idag också helt underbart!!!!!!!!!!

söndag och lov!!

Söndag och en veckas lov väntar underbart tycker jag!!! Är just nu hemma själv med lillebror vi ska snart baka bullar medans resten av familjen är borta och pojken är i Falun på match.. saknar han massor:( men ska snart baka iallafall och sen kolla på hockey och mysa med lillebror inte ofta det händer.. kommer bli en hel del plugga denna vecka för att få saker gjort... på tisdag har jag 7 månader med min kära man också så underbart!!!!!!!!!!!!!!!!

yeeh

Skön helg har det varit.. I Fredags kollade jag på när Jocke spela match och dem vann.. sen mös vi bara och tog det lungt och i lördags kolla vi innebandy hela dagen nästan och mös på kvällen och igår hade jag match och första vinsten kom denna helg UNDERBART!!!! sen på kvällen plugga jag sen mös med pojken min.. Sista skolveckan nu innan det lov en vecka och lovet kommer bli bra.. först klassfest på onsdagen sen på torsdagen ska vi ut på pluto och kolla på maskinen som uppträder några tjejer från klassen, det kommer bli grymt!!!!!!

mycket nu

är jätte seg på att blogga jag vet men det händer en massa nu som går före bloggningen om man säger så.. Idag har vi testat studenmössor och beställt fyfan vilken underbar känsla!!!!!!! Annars tränar jag, umgås med vänner och pojkvän och har även fyllt 18 år för två veckor sen så har vart mycket att göra och fixa. Det är väl det jag har att säga hihi

RSS 2.0