Efterlyst!

Hejsan! sitter i soffan väntar på att efterlyst ska börja! plugga klart för ikväll så imorgon ska jag göra ett prov på studietiden fast ska vara hemma från skolan men ska dit senare och göra provet, ska även fixa nyss pass!:) börjar bli hyffsat stressad med alla grejer som jag har kvar att göra tills betygen säts, men det är bara kämpa på så gott man kan!! ska kolla efterlyst sen sova sjukt trött! börjar faktiskt bli lite taggad till märlarenergi, men kommer sakna min älskade farmors rop på mig när jag springer på planen:(

Efterlyst!

Hejsan! sitter i soffan väntar på att efterlyst ska börja! plugga klart för ikväll så imorgon ska jag göra ett prov på studietiden fast ska vara hemma från skolan men ska dit senare och göra provet, ska även fixa nyss pass!:) börjar bli hyffsat stressad med alla grejer som jag har kvar att göra tills betygen säts, men det är bara kämpa på så gott man kan!! ska kolla efterlyst sen sova sjukt trött! börjar faktiskt bli lite taggad till märlarenergi, men kommer sakna min älskade farmors rop på mig när jag springer på planen:(

Sjuk...

Hejsan! Ligger i sängen och försöker plugga inte så lätt mår piss feber och ont i huvudet! Så ingen skola imorgon måste vara hemma och vila cup i helgen måste vara frisk tills dess!! inte långt kvar nu tills vi åker till prag grymt skönt!! kanske kommer ett inlägg imorgon! nu ska jag försöka plugga! puss!

Onsdag!

Hejhej! onsdag idag skönt går bara till 1. sen kommer pappa och hämtar mig sen hem och plugga! orkar inte skriva mer puss!

Måndag en ledig dag!

Hejsan  mina vänner! Mitt lov har varit grymt har ju haft två veckor ledigt eftersom jag var i sälen sen när jag kom hem var det lov, dagen jag kom hem så vare klassfest och det var grymt!! igår körde vi repis fast hos mig även det blev lyckat! vigys ettor!!<3  
Inte långt kvar till Tjeciken nu ska nog  börja räkna ner!! Cup i helgen jippi!;)

Puss!:)

en natt i ramnäs!

Hejsan mina vänner! sitter hos min underbara vän Mathilda i Ramnäs dem hämtade upp mig på stan. Har vart hos faster idag också och ätit mat med släkten riktigt mysigt! Ska sova här inatt och imorogn tar jag och Mathilda kvart över 11 tåget in till stan och börjar tagga för imorgon kör vi igen!!!:) tagga tagga!!:D

Livet är underbart!

Hejsan mina vänner! tror jag aldrig mått så här bra livet är fan grymt nu!grymma vänner,grym släkt och grymt väder!! Igår var jag med Sanna spendera även natten där vi tog det bara lungt kolla film, idag har vi suttit vid kajens hela dagen och vädret är ju det bästa! Sen vid 4 kom min farbror och hämta mig så åkte vi runt lite hehe älskar hans bil!! Nu sitter jag hemma bara blir en lugn kväll trött.. Imorgon äre påskafton och den börjar med att jag ska cyckla ner på stan och byta ett par byxor sen kommer min farbror och hämtar så ska vi åka till min älskade farmors grav sen hem till faster och äta med släkten mys!! sen hem till Mathilda min bästa vän och spenderar natten där sen på söndags ska det röjas!!!!:D PUSS!




EN MÅNAD KVAR TILL TJECKIEN!!!

Torsdag!

Hejsan! Torsdag idag och snart har hela lovet gott usch så fort det går. Iallefall igår var jag på stan med Ulrcia först sen när hon åkt hem kom underbara Anna, fick med mig ett linne,byxor,solglasögon och hårfärg:) på kvällen färga Sara håret på mig! Idag ska jag sova hos Sanna för hon är själv så ska göra henne lite sällskap, mysigt!!

BARA 3 DAGAR KVAR TILL SÖNDAG!! DÅ KÖR VI!!!!:D
PUSS!

Tisdag

Hejsan mina vänner! sitter hemma hos mamma är barnvakt, väntar på att madde ska komma och hon spenderar öven natten här!:) har fullt upp hela veckan nästan! imorgon ska jag på stan med Ullis kanske sover hos Sanna sen, på torsdag ska jag springa och kanske sova hos Emma, fredag är en ledig dag, lördag äta med släkten sen hem till Mathilda och spendera natten där sen på söndag åker vi hem till mig och fixar!! SEN KÖÖÖÖÖR VIIIII IGEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!
HÄR KOMMER TVÅ BILDER FRÅN HELGEN!


NI ÄR GRYMMA BRUDAR!!!!

Måndag!

Ja kvällen igår var grym kan jag säga! Berättar mer om det senare. iallefall har vart en grym vecka i sälen!! Kom hem igår hade svårt och bestämma mig vad jag skulle göra, det stod mellan klassfest och killen, men killen var på sjukhuset hos sin mormor så blev klassfest! Och det var helt sjukt bra!!! Verkligen lyckat! Kom till Jennifer vid 8 då var det jag,Emma,Mathilda,Linnea,Jennifer och hennes kompis som var där sen kom grabbarna och vi rocka loss allihopa! Ja kan inte annat säga att vigys ettor är ju för underbara!!!! Idag blire chill dag hela dagen!!!


Solen!!

Hejsan mina vänner!! Har vart en underbar dag i skidbackarna, solen har lyst hela dagen och lyser även nu, kan ju inte klaga! Matthias och Fredrik kommer upp ikväll också så imorgon blir det massor med skidåkning!!! Åker hem på söndag förmiddag:) Puss!

en onsdag i sälen!

Hejsan mina vänner! Jag har det toppen här i sälen livet kan fan inte vara bättre!! ÅKt skidor hela förmiddagen toppen väder, sen åkte jag hem för har så ont i mina fötter. ska försöka plugga lite också... Åker hem på söndag ska bli skönt och komma hem men endå skönt och vara borta. Man brukar ju säga "borta bra men hemma bäst" och det stämmer faktiskt! Jag är så lycklig har världens bästa släkt/familj, vänner och pojke, sen äre tjeckien om en månad ungefär med världens bästa tjejer, HEJA SVERIGE!!!!
På söndag sover jag iallefall hos Axel myspys!!!
Puss!

Jag på bilden, grym som man är;) hahah NOT!!!:)

Tisdag!

Hejsan! Tisdag idag upp tidigt för kusinen skulle på skidskola, grymt kul och åka skidor. Det har inte hänt så mycket mer, förutom att jag saknar mina två bästa vänner, och min underbara pojke!!!:(

Sälen!

Hejsan mina vänner! det kanske inte blir så mycket bloggande den här veckan är nämlingen i sälen! Kom upp igår ´vid halv 8 då tog vi det bara lungt sen idag har vi åkt skidor och nu har vi precis ätit och ska snart ut igen!! åh vad jag älskar att åka skidor!!! Puss!

1 dag kvar!

Hejsan!! 1 dag kvar nu sen bär det av vecka till sälen det kommer bli toppen mysigt! är uppe tidigt idag så ska snart  börja packa sen kommer Per och hämtar det i eftermiddag, sen ska jag duscha sen far jag till min pojke ett tag måste träffa han en gång till innan jag åker!! kommer sakna han massor juuee och kommer även sakna mina två allra bästa vänner Mathilda och Anna!! Just det håller mina tummar den här helgen för min vän Anna som är i Umeå och spelar innebandy-sm för västmanland du är grym vännen!!! det är allt jag har och säga!! pussen!


Helg vilket innebär 2 veckor ledigt!

Hejsan! fredag idag skola som vanligt sen skulle jag ha träffat Axel men det gick inte.. så får hoppas vi kan ses imorgon ett tag!! ska kolla lite innebandy nu sen packa för imorgon kommer Per och hämtar mina grejer som jag ska ha med mig till sälen! och sen på kvällen sover jag nog hos min faster och på söndag bär det av!!!:D

väntar på min vän!

Hejsan! sitter och väntar på Mathilda hon ska sova här i natt. dagen idag har vart bra förutom  att jag höll på att bryta ihop på matten... efter skolan åkte jag till Axel ett tag hoppas på att jag kan träffa han imorgon med:) bara 2 dagar kvar nu skönt med lite ledigt!!!
puss!

Hemmakväll idag!

Hejsan! sitter i skolan har spanska , slutar halv 3 då ska jag hem dirr. Idag är det hemmakväll vilket innebär att hela familjen ska vara hemma och äta middag. Idag äre jag som står för maten så det blir fläskfilé och potatisgratäng och sallad. MUMS!! vaknade upp hos min pojke idag myspys! ska sova hos han imorgon med för på söndag åker jag ju:(  det ungefär det jag har och säga just nu!!:)
pussen!


I skolan!

Hejsan! sitter i skolan med Ida och gör typ ingenting alla andra är och äter orka inte gå dit slutar endå 1 idag skönt! efter skolan ska jag hem och fixa lite, sen kvart över 5 är det utvecklingssamtal sen ska ja och min underbara faster handla till sälen, sen far jag till min underbara pojke!! Kommer sakna han så mycket!!!:(

Tisdag!!

Hejsan mina vänner!! Måste säga att jag har blivit duktig igen på att blogga hihi. Jaja nog om det seg dag idag i skolan men med min underbara vän Mathilda så går det endå snabbt. efter skolan träffa jag Madde på stan sen gick hem till Axel och var med han och Levis trevligt. Sen gick vi till träningen var bara möte. Imorgon äre kort dag i skolan bara till kl 1 sen ska jag hem och packa sen ska jag tillbaka till skolan på utvecklingssamtal sen ska jag och min faster handla lite till på söndag när vi far till sälen en vecka UNDERBART ÄR ORDET!!! sen sover jag hos min pojke igen, måste du vara med han så mycket som möjligt innan jag åker.


VILL BARA SÄGA ATT JAG ÄSLKAR MATHILDA OCH ANNA MEST AV ALLT PÅ DENNA JORD FINNS ALLTID FÖR ER!!!!!!!! <3

Datakunskap

Hejsan! Sitter på datakunskapen breve min underbara vän. idag väntar en jobbig dag slutar halv 4 senaste kanske tidigare om jag har tur! Har träning ikväll också. Igår var det skola sen hade jag träning och sen sov jag hos min pojke. Har inte så mycket mer att säga just nu, kanske kommer ett inlägg senare ikväll. Puss!

Dusch sen sängen!

Hejsan igen! Har precis städat klart skönt helt nybäddat i sängen och rent överallt, så nu blir det duschen och sen sängen resten av kvällen skönt. Imorgon äre skola först sen tänkte jag sola sen ska jag på möte och efter det är det sista träningen med div 1 för den här säsongen efter det så drar jag till min gulliga pojke spendrerar natten där också. Nu vet ni lite om måndagen haha hejsvejs!


städning

Hejsan! nyss kommit hem nästan nu ligger jag i sängen ska snart ta och städa orkar inte egentligen men måste.. ingenting spc händer den här veckan vad jag vet förutom att jag åker till sälen på söndag med släkten myspys!!! det var typ det jag hade och säga kanske kommer ett inlägg ikväll puss puss!


Studiedag!

Hejsan mina vänner! igår var det en grymt skön dag i skolan hade bara två timmars spanska sen drog jag,Mathilda,Kim,Ellen,Anna och Sofi till choys och åt mat sen kika vi lite på stan sen drog vi till tingsrätten för vi skulle på rättegång med skolan hur intressant som hellst var det!! funderar på att gå dit nästa vecka och kolla på nått! idag var det studiedag så jag och min underbara kusin åkte till busborgen och lekte lite haha. Nu kollar jag på innebandy på tvn blir en lugn fredag imorgon ska jag nog kolla på min brors sista seriematch i innebandyn sen hoppas jag att jag kan träffa min pöjk ett tag!!  1 VECKA kvar i skolan sen drar jag till sälen 1 vecka sen när jag kommer hem är det lov!!! SKÖNT!!! PUSS MIN VÄNNER!


Massa kärlek till er mina flickor!! + Anna, Sofi och Mathilda!! <3

RSS 2.0