Tisdag

hejsan mina vänner! sitter på svenskan och ska skriva en tidningsartikel, idag är det världens segaste dag har 4 lektioner och slutar halv 4.. men efter skolan så tar jag bussen ner på stationen så kommer pappa och hämtar mig där sen ska vi till mamma för jag ska hämta några grejer sen ska jag och pappa åka till maxi och handla intressant och veta, skönt med studiedag på fredag iallefall då tar jag med min underbara kusin som är 4 år till busborgen. Imorgon slutar vi iallefall 1 så ska nog sola då tror jag måste bli lite brun hihi! Det var det jag hade och säga just nu! just det åker till sälen om 2 veckos wihooooooooooo!




Inte så stor bild, men snart drar vi till skol- VM i Tjeckien!!


Måndag

Hejsan! måndag idag hade dans på idrotten det var faktiskt kul:) nu sitter jag på samhällen. Helgen har vart bra inte gjort så mycket! studiedag på fredag skönt! Jag och Mathilda har ju börjat med våran nyttiga vecka nu också det kommer gå toppen!!:D

1 år idag!

Hejsan! idag är det 1 år sen min älskade farmor somnade in med sin dumma sjukdom cancer. sorgen är fortfarande lika stor som det var förra året den här dagen som den är nu, det gör ont i hjärtat varje dag, varje sekund. Ingen var så underbar som henne hon ställde alltid upp för alla hon ville att alla skulle ha det bra och ingen skulle må dåligt, men tillslut var hon själv som hade ont och vi andra försökte hjälpa henne men det gick inte,så förre året den 26 mars somnade hon in så fint i sin säng på sjukhuset. och jag vet att hon alltid kommer finnas med oss , jag vet att hon är stolt över mig, jag vet att hon kollar på mig hela tiden och jag vet vad hon vill att jag ska göra och inte göra! Jag älskar henne för din hon är och var och är den bästa på denna jord!! Jag älskar dig min ängel, min solstråle och min bästa vän!!  Farmor du är bäst!!!! jag älskar dig!! <3


Torsdag!

hejsan! torsdag idag vilket innebär att det är fredag imorgon jippi!! imorgon ska jag på innebandy på kvällen med Sanna:) sen efter får vi se! men nästa vecka ska jag och Mathilda bli nyttiga vi ska inte äta nått onyttigt och inte äta nått på stan heller!!!:D önska oss lycka till för det lär vi behöva!!;)

seg dag..

Hejsan! ligger i sängen med en huvudvärk som verkligen inte vill släppa.. aja, seg dag i skolan hade 3 lektioner efter lunch suck.. nu ska jag vänta på att pappa vart på föräldramöte på min skola sen åker jag hem till han och sover inatt. imorgon äre först innebandy sen svenska sen slutar vi kl 1 då ska jag och Mathilda dra och sola sen äta subway sen blir det hem till faster för jag måste plugga lite matte.. puss!

Ny skolvecka

Hejsan! ny skolvecka den började med en skön dag! nyss kommit hem har hämtat min bror på dagis ikväll är det träning med div 1. Inge plugg den här veckan än så länge iallefall skönt! på fredag blir det kanske fest i hallsta!!:)

Lördag!

Hejsan! lördag idag skönt med helg, igår så efter skolan åkte jag till min faster och plugga tack för du alltid hjälper mig så tacksam för jag har dig! sen träffa jag Jessica på stan och vi käka på spicy mysigt! sen vare dags att åka till k-borg och heja fram rönnby till en seger, dem vann!:) idag vakna jag upp hos min faster åkte till mamma där jag är just nu sen ska jag ut och gå med Jessica älskar detta väder! sen ikväll blir det att chilla med Jesscia hos några kompisar! imorgon taggar vi för sista seriematchen!:)
PUSS!


stor sorg i mitt hjärta!

Idag är en sån dag som det bara finns sorg i mitt hjärta, den 26 den här månaden är det ett helt fucking jävla år sen min älskade farmor gick bort jag fattar fortfarande inte att det hänt mig och min underbara släkt, alla bär en stor sorg i sitt hjärta varje dag. Min farmor har alltid varit den bästa för mig jag kunde säga allt till henne vi skojade alltid och hon var min bästa vän och jag var alltid där, tills den dagen hon blev inlagd på sjukhus och jag förstod att marddrömmen var på väg två veckor senare somnade min älskade ängel in och lämnade jorden för att göra änglarna sällskap där uppe. Sorgen är så stor så ingen förstår hur ont det gör, tanken finns där varje dag att jag älskar henne för den hon var och att tänk om hon levde nu så skulle vi ha ännu mer underbara minnen tillsammans! Cancer är en sjukdom alla ska ha stor respekt för och om har nån man känner som har det ska man ta en dag i taget och ta hand om den sjuka och visa sin kärlek för det kan alltid vara det sista.
Sista dagen pussa jag farmor på pannan och sa jag älskar dig och kommer aldrig glömma våra underbara minnen och jag älskar dig för den du är glöm aldrig det farmor! dagen efter somna hon in! Begravningen var som världens värsta mardröm att se kirstan stå där framme och veta att det är min farmor som ligger där i och sover föralltid och aldrig kommer vakna upp igen, och höra prästen säga en massa saker om farmor som att hon verkade vara en underbar person och älskad av alla vilket hon var hon ville att alla ska må bra och gjorde allt för alla! HON ÄR OCH VAR VÄRLDENS BÄSTA FARMOR KOMMER ALDRIG GLÖMMA HENNE HUR LÅNGT ÄN TIDEN GÅR FÖR MIN FARMOR KOMMER ALLTID VARA DEN BÄSTA!! JAG ÄLSKAR DIG FARMOR OCH JAG VET ATT DU TITTAR PÅ MIG VARJE DAG OCH VARJE SEKUND!!!! ALL KÄRLEK TILL DIG MIN ÄLSKADE VÄN MIN ÄLSKADE FARMOR MIN ÄLSKADE ÄNGEL!!!!

barnvakt

Hejsan! sitter hemma och är barnvakt åt min lillebror medans mamma och hennes sambo jobbar då får världens snälla storesyster hjälpa till och vara barnvakt hihi! skola som vanligt idag , kul att min spanska lärare sa att jag fick IG på spanska provet när jag fråga sen när jag gick in på schooler för att kolla på vad jag fick stod det G då hade hon hört fel på mitt namn hon trodde jag sa att jag hette Joanna, hon har noll koll den där läraren kan jag ju informera er om ni som är intresserade;) hade samhällsprov idag också det gick bra! imorgon är det innebandy på morgonen sen skola och sen ska jag på stan och äta med Jessica och kanske Mathilda sen blir det innebandy rönnby-djurgården, HEJA RÖNNBY!!! sen på kvällen vet jag inte vad jag ska göra får se, match på söndag sista matchen för säsongen, sen åker jag och Sanna och kollar på Vib- Köping!!:)
puss!


rg

fdsgrff

kommer aldrig få tillbaka dig hur mycket jag en försöker!

Åh är trött på allt skolan, innebandyn skulle behöva vila ett tag och bara vara med dem jag vill vara med och inte tänka på  nått! Jag vill tacka min underbara faster för allt hon gör för mig och mina två underbara vänner Anna och Mathilda ni betyder sjukt mycket för jag mig!


Jag saknar dig kom tillbaka och gör mig lycklig, jag kunde prata om allt till dig och du fanns alltid där men nu är du borta!!!:(

skolan!

tjatja bloggen! sitter i skolan med Mathilda vi gör ingenting vi har lunch men orkar inte gå dit:) ikväll kanske det blir träning får se om jag har nån lust. det är typ det jag har och säga intressant haha hejdå!


lördag

hejsan, är väldigt irriterad just nu menmen. kom nyss hem från matchen vinst med 4-1 SÄMST! ikväll blir det fest hos ullis nått kul iallefall! hejdå!

tillbaks!

hejsan! nu är jag tillbaka har legat sjuk en vecka så har inte orkat blogga tyvärr... men idag har jag iallefall vart på stan med Linnea, sen blir det innebandy med Jessica sen imorgon äre match ochs sen fest!! en toppen helg alltså!!:)

sjuk!

vet att jag är jätte dålig på att blogga men ligger i sängen och försöker bli frisk! bloggar när jag är frisk igen! puss!!!!

helvete..

Hejsan! är inte på blogg humör för 5 öre mår skit förksyld och allt sen liver suger verkligen idag allt är världelöst...

sjuk!

Hejsan mina vänner! jag vet at jag uppdaterar dåligt den här veckan men det är för at jag är i sälen med min bästa vän och hennes familj! men veckan har vart toppen hittils och den kommer vara det resten av veckan också:) men sitter i stugan medans Mathilda och Alice är och åker skidor har feber så vilar idag så jag kan åka i morgon får jag hoppas! åker hem på lördag och då äre match på kvällen tror jag hinner vara med.

RSS 2.0