Ensam mamma söker!

Ligger och kollar på ensam mamma söker åhhh så bra det är!!!! Har inte pluggat ett skit idag men det får bli senare iveckan... imorgon ska jag iallefall träffa Linnea på stan vi ska fixa biljetter till en konsert som man  måste se med skolan tyvärr... sen ska jag väl hem och plugga engelska är ett måste, sen ska jag träffa en person och prata lite!!! gymnasiefesten inställd imorgon kul.... bara tagga tills i helgen för då jävlar kör vi mina brudar!!!!!!!!!!  pussss på rumpan

Lyckligare kan nog ingen vara!

Jag har världens bästa vännen,familj,släkt och ja jag vet inte vad! tack för ni finns för mig jag älskar er så sjukt mycket!!!!! Saknas bara en sak nu det är min underbara extra familj Malin,Maja,Calle och Matthias!!! vi ses snart igen!!!!!
Lägger upp två bilder på mina kusiner!
Fina Calle som är hela 9 månader nu! Saknar dig!
Här har vi stora tjejen Maja som fyllt hela 5 år nu!saknar dig!
Jag älskar er mina fina små underbara kusiner! vi ses snart!!!!

Måndag och lov!

Uppe tidigt idag vet inte varför menmen.. skönt att man inte behövde ställa klockan iallefall! ska snart packa mina grejer och fara till mamma! idag ska jag ta det lungt och så och försöka få in lite plugg också! träning ikväll är faktiskt taggad!!!!

Mot Pappa!

Pappa ringde nyss och ville jag skulle följa med han och äta så får väl göra det!! Beck ikväll och på tv ska väl se på det sen sova! Har pluggat lite engelska också! även städat rummet och så! imorgon ska väl inte göra nått spc har träning på kvällen det är det enda! jag är redan super taggad till tisdag då jag och Världens bästa Emilia ska på gymnasiefesten och röja haha!!! kvällen igår var super bra om jag inte redan skrivit det!!! Kommer ett inlägg imorgon kanske!!! pussssssss mina fina läsare!:*

Trötta Söndag!!

Dagen/kvällen/natten igår var grym!!! först på dagen städa jag och pappa hela lägenheten duttiga vi är hihi, sen efter det åkte vi ner på stan och kolla lite och sen efter så åkte vi till gammelmorfar och prata lite länge sen man träffa han! sen ner på stan och äta kina mums vad gott det var haha.. sen efter det hämta vi upp Sofi och sen hem till mig och drack lite sen vidare till Romfartuna vi blev även kvar där över natten haha.... KUL VAR DET!!!
Idag har jag legar i sängen hela dagen! nu ska jag städa rummet innan mamma får ännu mer damp..... sen ska jag även duscha sen sova tror jag!!!!
Saknar dig min underbara Kusin, vi ses snart igen!!!!!!

Lördag och lov!

Hejsan mina tusen bloggläsare:P ska snart och till Pappa och städa hela lägenheten med han sen ska jag väl duscha och göra mig i ordning för sen ska vi åka till gammelmormor och fika lite sen vidare ner på stan och kolla lite sen blire middag med Farfar,Pappa,Linus och Monika! MYYYS! Sen kommer tjejerna till mig och så får vi se vart kvällen tar oss sen!!!:) igår var det iallefall skola först och sen stan med Mathilda och Kim en liten stund sen hem och göra mig orning för att sen åka till sura och kolla SURA-MIK tyvärr vann Sura... men det var en spännande match!!!!:)
PUSSSS

vet inte om jag ska vara glad eller ledsen!

Pigg är jag fast jag gick och la mig kl halv 3 inatt.. iallefall var på hockey igår med Linnea och Vik förlora mot Örebro trodde faktsikt vik skulle vinna!! ska snart gå till bussen innebandy nu på morgonen sen svenska sen ska jag och Linnea dra ner på stan och fika! sen hämta wille på dagis sen kommer Emilia så ska vi plugga!!! pussss

Match igår...

Var så jävla arg igår förlora med 5-4 dem gjorde mål när det var 20 sekunder kvar.... domarna sög kuk!!!! menmen bara ta nya tag till nästa match! Ska snart ner på stan och äta med Emilia sen ska jag till Linnea vi ska gå på Vik-örebro kommer nog bli en spännande match tror jag!!! behöver nånting annat än bara träna och tänka på skolan känner jag så det passar perfekt att gå på hockey med min fina vän! Just har blivit jätte beronde av Polly haha intressant och veta;)
men nu ska jag göra mig klar! pussss

Bryter ihop snart!

ÅHHHHH varför lever jag för???? kan lita bra hänga mig... hur mycket som hellst i skolan.. folk som är dumma i huvudet ljuger för mig hela tiden och tror inte att jag får reda på nånting två personer kan dra åt helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Träning ikväll match imorgon träning eller hockey på onsdag ingenting på torsdag innebandy på fredag!! hela veckan fullt med grejer... men jag får tänka att det är lov snart och om två månader komma min fina faster och hennes familj hem igen ÄNTLIGEN!!!! ska fortsätta plugga spanska nu! pusss

Gråt aldrig för någon som inte skulle gråta för dig!

Hola amigos! sitter och pluggar lite spanska det går faktiskt bra! även pluggat lite estet men orkar inte plugga mer på det för fattar ändå ingenting typ det får gå som det går på provet imorgon... Iallefall min helg har vart grym i fredags var det först skola sen åkte jag ner på stan med mina fina vänner Nicole, Linnea och Emma vi fika och gick runt och kolla, sen åkte jag hem och packa och drog till Emilia och vi kolla film och bara mös det behövdes jag älskar dig min fina vän!! sov även kvar där sen upp tidigt på lördag morgon för iväg på match fast fick dock inte spela men följde med och var ledare 3-3 blev det! sen hem och kolla på min farbrors match i västeråshallen med Nicole dem vann också. Sen åkte jag och Nicole hem till henne och chilla och gjorde oss i ordning sen kom Linnea sen drog vi till Romfartuna och festa!!! grymt var det!!!!
Jobbig vecka väntar nu i skolan men det är bara att kriga lov på fredag så bara kämpa!!!
Gråt aldrig för någon som inte skulle gråta för dig!






Saknar faktiskt lite! hade ingen bättre bild! PUSSS

Skön dag!

Ska snart åka till Emilia vi ska ha filmkväll och kolla film bara och chilla sen upp tidigt imorgon för att kolla på min match sen vidare att kolla min underbara farbrors match med Nicole sen hem till henne och vänta in Linnea sen kör vi!!!!!!!!! ska glömma alla jävla beskymmet jag har hahah;)
PUSSS

Helt vanlig dag!

Hola amigos! sitter och kollar på sol,fest och oroliga föräldrar grymt program! har städat rummet lite också. skolan gick fort idag skönt! imorgon går jag till 1 sen ner på stan med Nicole tror jag! sen hem och göra sig redo för match!!!! HEJA TORSHÄLLA!!!!  Man måste glömma och gå vidare.. ni två är ingenting i mitt hjärta längre ni finns inte i min värld längre säg inte hej till mig när vi ser mig ring mig inte när ni har problem smsa mig aldrig mer ni är bara två stora fittor i mitt liv!!!!!!

du är ingenting i mina ögon längre

Åhhh livet suger just nu!!! menmen bara bita ihop! skola imorgon iallefall kan inte vara hemma mer! sitter just nu och pluggar spanska prov på fredag! hoppas jag får in alla miljarder ord haha.. tänkte bara säga att vissa människor är ingenting i mina ögon längre!!!!!!

Studiedag!

studiedag idag skönt! men kan inte göra så mycket är sjuk... ska väl plugga lite sen ta det lungt bara! hha var bara det jag skulle sägA!

mycket i huvudet...

Ligger i sängen och kollar på musik och ska snart göra mig i ordning för träning!! taggad är man!! men iallefall skolan gick bra och provet gick bra så hoppas jag klarar det iallefall!! har även kört från min brors träning och det gick bra så ska köra till min träning också sen!! studiedag på onsdag skönt. ska lägga ut två bilder från i fredags när det var lite myskväll hos mig!
Allt detta åt vi som gamar!! hihi älskar er tjejer!!!

jag kommer aldrig kunna släppa dig...

Hej! nyss pluggat lite men skiter i esteten fattar nada..... vart skön dag idag först var jag på häktet och kolla hur det såg du där sen kom Mika och hämta mig och Linus sen drog vi och köpte ägg nånstans så jag körde dit det gick super bra!!! sen nu är jag hemma och ska inte göra nånting tror jag!!:) ska väl plugga lite till sen! sen sova tidigt skola imorgon och sen träning på kvällen igen!!

Riktigt mysig kväll igår!

Hej mina vänner! Nyss gjort mig klar för snart kommer Jessica och hämtar mig sen drar vi till St-illan(stavning) och hejar fram F-95 och DJ sen kommer pappa och hämtar mig sen drar vi til Torshälla där jag ska spela match är taggad till tusen!!!!!!!!
Kvällen igår var super mysig det börja med att jag mötte upp Elin,Linnea och Emma på stan sen tog vi bussen til erikslund där vi först tog en fika sen handla vi mat och massa gott på citygross till kvällen sen tog vi bussen hem och börja med maten så gott med tacos!!!! sen kolla vi på idol och sen 3 filmer fyfan den sista är den värsta jag sett!!! höll ju på och skita på mig tusen gånger om! bilder från kvällen kommer senare ikväll eller imorgon lovar!!!! puss mina fina bloggläsare!:P

träffa mina fina!

Hejsan mina vänner! ska snart sminka mig lite sen bege mig mot bussen och ner på stan för att möta mina fina vänner sen mot erikslund för att ta en god  fika och en handla inför ikväll! jag har en stor känsla att kvällen kommer bli supermysig med massa ljus och god mat och idol!!! samtidigt taggar jag för match imorgon och hoppas det går bra har inte tränat på två veckor nu typ!! ska även besöka läkaren på måndag... mamma är trött på att jag att jag hinner bara bli frisk så blir jag sjuk ígen desutom är jag också väldigt trött på det:( menmen.. det kommer nog ett inlägg senare ikväll kanske!!
PUSSS

Uppe tidigt idag!

är uppe tidigt idag vet inte varför.. men ska väl chilla en stund sen ska jag väl klä på mig och åka till mamma och städa undan och göra mig iordning sen åker jag ner på stan och möter Linnea och Emma sen vänta på Kim och ge henne pengar sen far vi till erikslund och handlar inför kvällen vi ska även ta en fika där också! Kvällen kommer bli mysig!!!! en bra kväll med fina vänner!

trött och nere

Hej alla mina tusenbloggläsare:P sitter och äter pizza för det är jag värd. Blev ingen skola idag och kommer inte bli nån skola imorgon heller. Men imorgon så blir iallefall tacokväll med Emma,Linnea och Elin mina fina vänner och blir väl även idol och en massa gott!! sen sover dem kvar hos mig! Hoppas på att jag är frisk tillls på lördag då jag ska spela match som jag inte gjort på 3 veckor!! det var allt jag hade och säga ska äta upp min pizza och sen ligga framför tvn hela kvällen och hoppas på att jag är frisk tills på lördag!!!

sjuk igen

Orkar typ inte blogga för jag är sjuk, hoppas jag blir frisk till helgen ska nämligen spela match då! men skriver kanske senare !

Snart ensam mamma söker!

Hola amigos!! just nu sitter jag och Kim med varsin data hahah vi har pluggat ätit och nyss gjort dipp som vi ska äta med grönsaker sen!! MUMS! sen blire ensam mamma söker och efter svenska hollywood fruar sen blire väl sängdags ganksa skön dag imorgon ändå!!:) fick VG- på mitt svenska prov är fett stolt haha;)

Måndag!

Började dagen med att försova mig så kom till idrotten så missa första lektionen.. sen efter skolan så åkte jag och Kim hem till mig och vi har köpt lite gott till ikväll!!:) hon sover här också! myyys! nu försöker vi plugga och få lite gjort för det kan behövas!! pussssss så länge!

Mycket som ska göras!

Ligger just nu i sängen men ska snart upp och göra mig i ordning sen ska jag hem till min farbror och städa åt han sen kommer mika och hämtar mig och Linus sen ska jag köra lite sen hem och springa om jag hinner!!! men ska jag kolla på laget när dem spelar!! sen blir det fest!!!!:D:D:D:D:D

I skolan!

Hola amigos!!! ligger på sofforna i skolan med min fina vän Linnea men hon sover typ haha.. slutar kl 1 då hem och göra sig i ordning sen iväg på stan och äta med Jesscia sen innebandy heja VIB:D imorgon äre födelsedagsfest för mig och det kommer massa fina vänner!!!!! ALL IN:D:D
PUSS SÅ LÄNGE!!!:*

.......

nyss pluggat lite matte så skönt att det är gjort! ska snart ut och gå med Jessica sen till Pappa och diska och så sen far vi på hockey!! Heja Södertälje!!!:D:D

svåraste beslutet jag någonsin tagit!

Hej! jag har ingen ork till att blogga just nu är nere och vet inte vad vill längre! men min dag igår var underbar på alla sätt iallefall! och idag så har den vart helt okej men har nu sagt till tränarna att jag tar uppehåll från innebandyn min kropp har sagt ifrån nu och måste lyssna på den !! så ska träna själv nu alla dagar i veckan sen även slut med godis och skit!!! bloggar kanske imorgon om orken finns där!

Min dag!

god morgon alla bloggläsare:P håller på och göra mig i ordning för skolan! idag är det min dag och fyller 17 år och har nu bara 1 år kvar till 18 känns väl helt okej! fast det är ju ett helt år och vänta men det klarar jag!:) slutar halv 4 idag sen hem och plugga lite sen träning!!:)

Vinst!

Blev vinst idagen match vann med 11-1 och blev en assist från mig!! imorgon äre det min dag och som jag har längtat eften den här dagen!!! hihi är som ett litet barn! men skola imorgon sen träning på kvällen då jag ska bjuda på tårta och bullar! och i helgen äre födelsedagsfest för mig:D:D

Matchdags igen

Heej! sitter och taggar för match! kvällen igår  var rolig hos Emma tills det blev lite för mycket! men Pappa kom och hämta mig vid 11 så var hemma ganska tidigt så pigg idag är jag faktiskt!! plugga blir det efter matchen sen kommer mormor och morfar också.

Match mot gamla laget!

Hola amigos! Sitter och taggar för match! möter gamla laget idag kötta ska jag göra! efter matchen så blire att kolla rönnby-endre sen far jag ut på landet till Emma där hon ska firas en massa!! match imorgon med så blir att ta det lungt för mig ikväll hehe.... bara 2 dagar kvar nu tills jag blir 17 år!

RSS 2.0